Poison
Poison
!

Poison VX Playing Cue STK Rood 145cm

POISON VX PLAYING CUE STK ROOD
The 2-delige VX Poison STK poolkeu is een speelkeu met een rood/grijze GTX grip.
Het ultieme Arsenaal
Wat vind je ervan om dit in te zetten in je spel? Geen concurrent in zijn klasse komt dicht bij de Venom shaft welke op elke Poison keu zit. Met de Venom shafts claimt Poison exclusief een shaft te hebben ontworpen welke, zoals ze zeggen, de pockets groter laten lijken. (samen met de ogen van uw tegenstander met elk schot die u pot). When you've got Venom, friend, you have no excuses.


Shaft Informatie
Elke machtige Poison in de lijn van de Poison keuen word geleverd met een 29“, 13mm Pro-Taper shaft dat uitgerust is met Dubbele Dichtheid (DD) Technology.™ De DD-Technology methode gebruikt twee verschillende dichtheden van hout in één enkele shaft voor optimale stijfheid en playability. De DD-Technology methode verhoogt hiermee de nauwkeurigheid voor elke Poison keu. This little secret is your all-access pass to best-in-class playability, and the other player’s toxic ticket to the Losers Circle.

De informatie van de shaft
Sarin™, deze-waarom-heeft-niemand-daar-eerder-aangedacht-pomerans.
De Poison Venom™ top wordt bekroond met de exclusieve pomerans Sarin™. Met een .6“ ferulle, is Sarin samengesteld uit acht verschillende lagen, zodat wanneer de eerste vijf blauwe lagen worden versleten, worden de onderste drie rode lagen blootgesteld, vertellend aan u dat het tijd is om uw pomerans te vervangen.

Poison VX JMP Jumpkeu Rood 105cm

Poison VX JMP Jump Poolkeu
Poison VX JMP keu rood

Poison Break-Jumpkeu VX JMP rood. De nieuwe GTX Grip zorgt voor een comforabele ligging in de hand. Verder is het gewicht van de keu naar keuze in te stellen om precies genoeg kracht achter je jumpshot te zetten.
Gewicht ± 210 gram