Biljart Ballen
!
!

Koffertje voor 4 carambole ballen

Opberg koffertje voor 4 wedstrijd biljartballen.

Geschikt voor 4 ballen tot 61.5 mm en voorzien van een zachte voering voor optimale bescherming van de ballen.

Aramith Aluminium ball en cue case inclusief Aramith Premium poolballen

De Aramith Ball & Cue Case biedt gebruiksgemak, stijl en functionaliteit voor elke speler.

De set word geleverd met Aramith Premium  57.2mm wedstrijd poolballen.

Elke frequente poolspeler erkent het belang om niet alleen bescherming te hebben van zijn of haar poolbenodigheden, maar ook de voordelen om eigen poolballen mee te nemen.

De stijlvolle aluminium behuizing biedt plaats aan 2 shafts en 2 butts, een volledige set ballen, een extra traningsbal en heeft twee pockets voor krijt en andere accessoires. De concurrentie zal u serieus nemen als ze u met deze Ball & Cue Case zien. Omdat u altijd uw eigen biljartmateriaal bij u heeft zal u uw niveau gaan verbeteren.

Aramith biedt met haar Ball & Cue Case de beste balans tussen functionaliteit en kwaliteit. Alle Aramith producten staan hoog aangeschreven in poolrooms en staan bekend om hun kwaliteit.

Uiteraard zit de bal met stippen en de poolkeu niet bij de set. (de bal met het Aramith logo wel)

  • Buitenmaten L x B x H: 101,5 x 15,3 x 9 cm
  • Binnenmaten L x B x H: 99,4 x 13,7 x ±8 cm

Aramith poolballen tas

Aramith ballcase

Makkelijke tas voor het opbergen en vervoeren van uw eigen set poolballen.

Of u nu uw balset thuis wilt opbergen of goed beschermd meenemen, met deze nieuwe ballcase van Aramith kunt u beide doen. Deze balkoffer is een beschermende, praktische en aantrekkelijke manier voor het opbergen en vervoeren van uw set ballen. In deze aantrekkelijke nylon balkoffer blijft de bal veilig en netjes geordend en kan overal mee naartoe.

De koffer heeft een schouder riem om eenvoudig transport mogelijk te maken. De uitvoering met 17 uitsparingen laat elke bal afzonderlijk beschermd en biedt een vrije ruimte voor een Aramith ballpolisch of een extra (Jim Rempe) trainingsbal of Pro Cup bal met rode stippen.Tijdens het spelen met je eigen sets ballen geeft een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de vaak beschadigde ballen in de poolroom.

Deze handige en onderscheidende beschermende poolcase is een praktische en aantrekkelijke manier voor zowel opslaan en vervoeren van uw eigen biljart ballen.

Levering excuslief accessoires!