MasterScore 4 borden

Zie http://www.denkelectronics.nl/?pagina=scoreborden voor een duidelijke omschrijving.

De MasterScore is door zijn grote flexibiliteit en de toevoeging van een vrij-programmeerbare timer uitermate geschikt voor driebanden. De timer is in stappen van 5 seconden te programmeren tussen 5 en 95 seconden. Wanneer de tijd terug gelopen is tot nul kan een ingebouwd relais b.v. een lamp schakelen om aan de speler te laten weten dat zijn tijd voorbij is. Verder is voorzien in een gele bal aanduiding om aan te geven welke speler met de gele bal speelt. Een oplichtende pijl geeft aan welke speler aan de beurt is. Continue wordt het gemiddelde van de spelers berekend en dit kan zichtbaar gemaakt worden op de bovenste displays, de pijl van de speler zal hierbij gaan knipperen.

  • Afmeting per scorebord 620 x 470 mm
  • Programmeerbare timer van 5 t/m 95 seconden
  • Set standen
  • Gele bal aanduiding- speler aanduiding (oplichtende pijl)
  • Moyenne berekening (3 cijfers achter de komma)
  • 56 mm (2,2") 7-segments LED displays (rood en groen)
  • Afstandsbediening scorebord met draad
  • Optie HF timer bediening

Het meest unieke aan dit scorebord is, dat het d.m.v. een schakelaar in de zogenaamde Master/Slave stand kan worden gezet. Hierdoor kunnen meerdere MasterScore scoreborden aan elkaar gekoppeld worden, zodat bij het bedienen van de Master, de Slave-scoreborden dezelfde weergave hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere Slave-scoreborden tientallen meters verderop of in een andere ruimte geplaatst worden. Ook is het mogelijk om met vier scoreborden een kubus te maken. Een complete kubus is standaard leverbaar en zit met behulp van een bodem en een bovenplaat simpel in elkaar geklikt. De afzonderlijke scoreborden in deze kubus zijn apart weer als losse Master of Slave scoreborden te gebruiken. Dit maakt de opzet van het systeem zeer flexibel!

Alle biljartscoreborden met een draad, infra-rood of hf-afstandsbediening worden nu geleverd met onze nieuwe MultiScore hardware. Hierbij maken wij gebruik van één type afstandsbediening die geschikt is voor alle verschillende scoreborden zoals Multi-MiniScore, Multi-MicroScore, Multi-MaxiScore en ProScore. Wel wordt onderscheid gemaakt tussen Infra-rood, Hoog Frequent en Draadaansluiting. Verder is de bediening zeer vereenvoudigd en zijn de druktoetsen in verschillende kleuren uitgevoerd. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van een aan/uit toets en moyenne berekening. Tevens is het aantal mogelijke kanalen voor draadloze bediening uitgebreid naar 256 (IR en HF uitvoering). De displays zijn standaard uitgevoerd met heldere 45 mm (1,8") 7-segments LED displays voor een goede afleesbaarheid tot minimaal 15 meter.

!