Cheqio Presision Drink - LOS ALLEEN IN DE WINKEL VERKRIJGBAAR

Cheqio precision drink
8717953142610
Cheqio, DE PRECISION DRINK

De Cheqio Precision Drink is een zeer geconcentreerde drank, dat bestaat uit voedingsstoffen, Lactium en een relatief hoge dosis Saffraan. De ingrediënten treden vrijwel direct in werking en zijn bedoeld om je prestaties op niveau te houden. Alle hoofdbestanddelen (Magnesium, Vitamines B1, B5, B6, B12, C) zorgen voor vermindering van vermoeidheid. Vitamine B5 werkt ondersteunend in stressvolle situaties en Vitamine C helpt je tevens met het verhogen van de concentratie. Lactium en het waardevolle Saffraan zijn innovatieve ingrediënten die zorgen dat je 'in de zone' blijft. Saffraan heeft vele voordelen, zoals de verbetering van zelfvertrouwen.

De Cheqio Precision Drink wordt aanbevolen voor gebruik bij zowel kortstondige als langdurige wedstrijden.

  • Neem de dag vóór je wedstrijd, toernooi of andere activiteit twee drankjes
  • Neem één of twee drankje op de dag(en) van je activiteit
  • Gebruik het drankje in combinatie met de Cheqio Precision Capsules voor een optimaal resultaat

De Precision Drink is niet bedoeld om je dorst te lessen, maar vooral om je concentratie- en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dorst hebt, kun je het beste water drinken. De meeste frisdranken bevatten suiker dat een averechts effect op concentratie en focus heeft.

Keer voor gebruik het blikje één keer om zodat de ingrediënten goed met elkaar vermengd worden. cheqio bestellen.

 

HOOFDINGREDIËNTEN

Lactium, plantenextracten: Carthamus en saffraan, maltodextrine, magnesium lactaat, voedingszuren: citroenzuur en appelzuur, Zuurteregelaar: Trinatriumcitraat citraat, natuurlijke smaakstoffen, Taurine, zoetstof, vitaminen (C, pantotheenzuur, B6, B1, B12), koolzuurhoudend water. Bevat natuurlijke zoetstof (STEVIA)

!
Per blikje