Cheqio Precision TOURNAMENT Box - alleen verkrijgbaar bij www.cheqio.com

Cheqio Tournament box met drinks en capsules
8717953142603 + 10

Cheqio Tournament Box - Tournooideal!

 

De Cheqio Tournament Box bevat 6 blikjes en 10 capsules, voldoende voor gebruik op toernooien of andere evenementen die meerdere dagen kunnen duren.

Cheqio is speciaal voor precisiesporters ontworpen en ontwikkeld. De ingrediënten van de voedingssupplementen helpen je bij het verbeteren van je concentratie en bevorderen je alertheid, focus en uithoudingsvermogen.

"onderdeel van jouw overwinningsritueel"

Met Cheqio ben je minder gevoelig voor spanningen tijdens wedstrijden en toernooien. Hierdoor ben je in staat om je prestatie, die is gebaseerd op een combinatie van gezonde levensstijl, goede training en goede uitrusting, te verbeteren. Cheqio als onderdeel van je overwinningsritueel: part of your winning ritual.

100% getest

De actieve ingredienten, de samenstelling van de ingrediënten en de producten zelf worden allemaal apart getest door een gerenommeerd laboratorium in Keulen, Duitsland. Deze tests worden voortdurend uitgevoerd. Mede hierdoor worden de Cheqio Precision Capsules, door de Nederlandse dopingauthoriteit, gerekend tot de producten die door Olympische sporters met zekerheid kunnen worden gebruikt.”

Cheqio tournooideal

De Cheqio Tournament Box bevat 6 blikjes en 10 capsules, voldoende voor gebruik op toernooien of andere evenementen die meerdere dagen kunnen duren.

Cheqio bestellen, snelle levering dus geen stress!

Als u bij ons Chqio besteld weet u dat u het snel in huis heeft.

Cheqio blikjes en tabletten zijn standaard op voorraad bij Dibo.

!
Toernooi Box