Carambole Keuen

Carambole keuen

Bent u van plan om een carambole keu te kopen? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment carambole keuen. Onze carambole keuen hebben een standaardafmeting van 140 cm, tenzij anders vermeld. Vrijwel alle carambole keuen hebben wij in eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.

Bij Biljartwinkel.nl vind je onder andere carambole keuen van:

-       Adam

-       Artemis

-       Buffalo

-       Longoni

-       Raymond Ceulemans

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Carambole keu soorten

Carambole keuen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Biljartwinkel.nl hebben wij dan ook een ruim aanbod carambole keuen. Onze carambole keuen worden onder andere veel gebruikt bij het driebanden. 

De carambole keuen verschillen in lengte en in gewicht. Wat de beste carambole keu voor u is, hangt dan ook af van uw eigen smaak en speelstijl. U bent van harte welkom bij onze winkel in Deventer om verschillende keuen uit te proberen. Onze experts kunnen u van advies voorzien en op deze manier zorgen wij dat u een carambole keu kiest die het beste bij u past.

Meer dan alleen biljartkeu carambole

Bij Biljartwinkel.nl kunt u niet alleen terecht voor een hoogwaardige biljartkeu carambole. Wij hebben ook pool keuen, snooker keuen en kinder keuen van de beste merken in ons assortiment. Voor ieder soort biljart hebben wij de beste kwaliteit biljart keuen in het assortiment. Naast verkoop van biljarttafels kunt u bij ons ook veschillende tafels huren. 

Carambole keu kopen bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl heeft naast carambole keuen nog veel meer producten op het gebied van biljart. Zo hebben wij ook een ruim assortiment keuaccessoires. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw keu. Bent u toch op zoek naar meer grip tijdens uw potje carambole biljart? Dan zijn biljarthandschoenen een aanrader voor u.

 Een carambole keu kopen doet u bij Biljartwinkel.nl!

-          Wij staan bekend om ons uitstekende advies en onze goede service. Een snelle levering en goede service kunnen wij garanderen omdat wij voornamelijk rechtstreeks uit onze eigen voorraden leveren.

-          Bestellingen voor 18:00 uur besteld, mits op voorraad, worden dezelfde dag nog verzonden.

-          Naast een carambole keu kopen kunt u bij ons ook terecht voor reparaties en onderhoud aan uw biljarttafel en biljartkeu carambole.

-          Onze experts helpen u graag bij de keuze van uw carambole keu, of één van onze andere producten. Kom gerust bij ons langs in Deventer of neem contact met ons op.