Buffalo keuen

Een goede Buffalo carambole keu helpt u de sterren van hemel te spelen. Bij Biljartwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan items voor uw biljartspel. Bekijk snel ons assortiment Buffalo carambole keuen. 
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Een Buffalo carambole keu kiezen

Bij Biljartwinkel.nl heeft u keuze uit een mooi assortiment. Zo heeft u straks een Buffalo carambole keu die perfect bij uw speelwijze past. Wat dacht u van het instapmodel de Buffalo Hardwoord. Deze carmbole keu komt met een complete set; u krijgt een 2-delige hardwoodkeu, een hoes, een krijthouder en biljartkrijt. Zo heeft u een complete beginners set voor een kleine prijs, deze Buffalo carambole keu is ook een leuke cadeautip voor de beginnende biljartspeler. Wilt u het beste van het beste? Dan wilt u de Raymond Swertz keu van Buffalo. Deze keu is van hoge kwaliteit en komt met een 2-delige Buffalo extension set en jointprotectors.

Mooie Buffalo producten

Vindt alles wat u nodig heeft voor biljarten in het assortiment van Buffalo. Naast een Buffalo carambole keu vindt u veel meer. Denk hierbij aan een handige ondehoudsset voor uw keu om de levensduur te verlengen en de goede speelkwaliteit te behouden. Of laat uw keu veilig tegen een tafel staan met de draagbare keuhouder. Maak alles compleet op het gebied van biljart met de producten van Buffalo. Bekijk snel het assortiment op onze website. Heeft u vragen over een Buffalo carambole keu of een van de andere Buffalo producten? Onze medewerkers adviseren u graag.

Uw Buffalo carambole keu bestellen 

Bestel uw Buffalo carambole keu vóór 18:00 uur bij Biljartwinkel.nl u heeft deze morgen in huis! Mits deze op voorraad is uiteraard. Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren.