Ceulemans keuen

Biljartkeuen van Ceulemans staan bekend om hun uitstraling en kwaliteit. Vanuit zijn persoonlijke expertise heeft Raymond Ceulemans zijn eigen merk keuen op de markt gebracht.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Raymond Ceulemans 

Raymond Ceulemans, is een naam die synoniem staat met grootsheid in de wereld van het biljart. Hij wordt beschouwd als een van de grootste biljartspelers aller tijden. Raymond Ceulemans begon zijn biljartcarrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien talloze titels en records op zijn naam gezet. Raymond Ceulemans heeft een enorme bijdrage geleverd aan de populariteit en erkenning van het biljartspel over de hele wereld. Ook heeft Raymond Ceulemans zijn eigen merk keuen. Deze keuen zijn ontworpen met de expertise en jarenlange ervaring van Ceulemans zelf, waardoor ze voldoen aan de hoge eisen van professionele biljartspelers. 

Raymond Ceulemans keuen van esdoornhout

De keuen van Raymond Ceulemans staan bekend om de ongekende kwaliteit met in het bijzonder de keuen van esdoornhout. Bij Biljartwinkel.nl zijn drie Raymond Ceulemans keuen te bestellen van esdoornhout. Dat zijn de Raymond Ceulemans HQ15-2 biljart keu, de Raymond Ceulemans HQ14-3 biljart keu en de Raymond Ceulemans HQ17-3 biljart keu. Met deze keuen zijn uw stoten zeer doelgrericht door het gedetailleerde afschuren van de keuen. 

Raymond Ceulemans keuen voor beginners

Raymond Ceulemans keuen zijn allemaal van topkwaliteit. Ook voor de beginnende biljarter zijn de keuen gemaakt van de beste materialen. Wij hebben een aantal Raymond Ceulemans keuen van de HQ-01 serie. Deze Raymond Ceulemans keuen zijn zeer geschikt om de feeling te krijgen voor deze keuen en voor het spelletje. De Raymond Ceulemans HQ-01E biljart keu is voor de beginnend biljarter een prima beginkeu. Heeft u vragen over onze Raymond Ceulemans keuen of wilt u de keuen eerst uitproberen? Geen probleem, wij heten u van harte welkom in onze showroom in Deventer.

Raymond Ceulemans accessoires

Een goede Raymond Ceulemans biljart keu vraagt om goede accessoires. Bij Biljartwinkel.nl zijn diverse Raymond Ceulemans biljartaccessoires te bestellen om uw biljartervaring te verbeteren. Wilt u uw keuen gemakkelijk opbergen en meenemen? Dan zijn onze Raymond Ceulemans keutassen uitermate geschikt. Deze keutas van Raymond Ceulemans is geschikt voor 1 ondereind en 2 toppen. Met deze keutas komt u altijd goed beslagen ten ijs bij uw biljartwedstrijden. Met Raymond Ceulemans biljartkrijt kunt u uw Raymond Ceulemans biljart keuen in perfecte stootconditie maken. Deze krijt is zachter dan de ander biljartkrijt, waardoor dit beter aan de pomerans blijft zitten. 

Raymond Ceulemans bij Biljartwinkel.nl

U vindt uw Raymond Ceulemans producten bij Biljartwinkel.nl. Wij streven ernaar om uw bestelling de dag na het plaatsen van de bestelling te leveren, mits het product op voorraad is. Bestellingen vanaf €125,- worden binnen Nederland gratis bezorgd. Wilt u uw Raymond Ceulemans producten eerst uitproberen of heeft u vragen over onze Raymond Ceulemans producten? Neem dan gerust contact op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij heten u van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie kunt u uw Raymond Ceulemans keuen uitproberen op onze tafels.