Ceulemans keuen

Een biljartkeu Ceulemans staat bekend om uitstraling en kwaliteit. Vanuit zijn persoonlijke expertise heeft Raymond Ceulemans zijn eigen merk keuen op de markt gebracht. Het merk is nu wereldwijd bekend. Een Ceulemans keu is geschikt voor de beginnende en professionele biljarter. Bekijk ons assortiment en vindt uw geschikte Ceulemans keu!
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Keu Raymond Ceulemans® HQ-WL07
€ 160,00
Raymond Ceulemans HQ-01G biljartkeu met HQ67 of HQ71 topeind
€ 160,00
Raymond Ceulemans HQ-01H biljartkeu
€ 160,00
Raymond Ceulemans HQ-01J biljartkeu 93060
€ 160,00

Geen voorraad meer

Raymond Ceulemans  keu, HQ14-3 inclusief extra top
Special Price € 399,00 € 465,00
Raymond Ceulemans keu, HQ14-3 Grey inclusief extra top
Special Price € 399,00 € 465,00

Geen voorraad meer

Artikelen 31-36 van 36

per pagina

Het merk Raymons Ceulemans

Raymond Ceulemans, is een naam die synoniem staat met grootsheid in de wereld van het biljart. Hij wordt beschouwd als een van de grootste biljartspelers aller tijden. Raymond Ceulemans begon zijn biljartcarrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien talloze titels en records op zijn naam gezet. Raymond Ceulemans heeft een enorme bijdrage geleverd aan de populariteit en erkenning van het biljartspel over de hele wereld. Daarnaast heeft hij zijn eigen merk keuen opgericht. Deze keuen zijn ontworpen met de expertise en jarenlange ervaring van Ceulemans zelf, waardoor ze voldoen aan de hoge eisen van professionele biljartspelers.

Waarom kiezen voor een biljartkeu Ceulemans?

Een Ceulemans keu staat bekend om de ongekende kwaliteit met in het bijzonder de Ceulemans keuen van esdoornhout. Bij Biljartwinkel.nl zijn drie Raymond Ceulemans keuen te bestellen van esdoornhout. Dat zijn de Raymond Ceulemans HQ15-3 biljart keu, de Raymond Ceulemans HQ14-3 biljart keu en de Raymond Ceulemans HQ17-3 biljart keu. Met deze keuen zijn uw stoten zeer doelgericht door het gedetailleerde afschuren van de keuen.

Carambole keu Ceulemans voor beginners

Raymond Ceulemans keuen zijn allemaal van topkwaliteit. Ook voor de beginnende biljarter zijn de keuen gemaakt van de beste materialen. Wij hebben een aantal Raymond Ceulemans keuen van de HQ-01 serie. Deze Raymond Ceulemans keuen zijn zeer geschikt om de feeling te krijgen voor deze keuen en voor het spelletje. De Raymond Ceulemans HQ-01E biljartkeu is voor de beginnend biljarter een prima beginkeu. Heeft u vragen over een Ceulemans keu of wilt u de keuen eerst uitproberen? Geen probleem, wij heten u van harte welkom in onze showroom in Deventer.

Ceulemans keu accessoires

Een goede Ceulemans keu vraagt om goede accessoires. Bij Biljartwinkel.nl zijn diverse Raymond Ceulemans biljartaccessoires te bestellen om uw biljartervaring te verbeteren. Wilt u uw carambole keu Ceulemans gemakkelijk opbergen en meenemen? Dan zijn onze Raymond Ceulemans keutassen uitermate geschikt. Met Raymond Ceulemans biljartkrijt kunt u uw Raymond Ceulemans biljart keuen in perfecte stootconditie maken. Deze krijt is zachter dan de ander biljartkrijt, waardoor dit beter aan de pomerans blijft zitten.

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

U vindt uw perfecte carambole keu Ceulemans bij Biljartwinkel.nl. Wij streven ernaar om een bestelling die geplaatst is voor 18:00 uur dezelfde dag nog te verzenden, mits het product op voorraad is. Bestellingen vanaf €125,- worden binnen Nederland gratis bezorgd. Wilt u uw Raymond Ceulemans producten eerst uitproberen of heeft u vragen over onze Raymond Ceulemans producten? Neem dan gerust contact op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij heten u van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie kunt u uw een Ceulemans keu uitproberen op onze tafels.

Dibo
Facebook Instagram Youtube