Longoni keuen

Longoni carambole keu

Iedere Longoni carambole keu wordt gemaakt met de welbekende Italiaanse passie voor vakmanschap en kwaliteit. Als traditioneel Italiaans familiebedrijf is Longoni al sinds 1945 werkzaam in de biljartwereld. Longoni is een van de weinige merken die haar carambole keuen niet in China of Japan produceert. Het vakmanschap, design en materiaal is origineel en geheel van eigen hand, en dat merk je! De passie voor Longoni is onder biljartspelers hetzelfde als een Ferrari voor een autoliefhebber. Biljartwinkel.nl heeft vele verschillende Longoni carambole keuen in haar assortiment. Zo vindt u altijd wel een Longoni carambole keu die bij u past. Wij hebben vrijwel alle Longoni carambole keuen in eigen voorraad, waardoor wij meestal een snelle levering kunnen garanderen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Welke Longoni carambole keu past bij mij?

Iedere soort Longoni carambole keu verschilt van de ander. Ze komen voor in verschillende soorten en maten. Biljartwinkel.nl biedt u een ruime keuze uit verschillende Longoni carambole keuen. Deze worden veelal gebruikt bij het driebanden. Elke soort Longoni keuen verschilt in lengte en gewicht. De standaard lengte van een Longoni carambole keu is 140 centimeter, tenzij anders vermeld. Wat de beste Longoni carambole keu voor u is, hangt voornamelijk af van uw eigen smaak en speelstijl. U bent op ieder moment van harte welkom in onze winkel in Deventer om verschillende keuen uit te proberen. Dat is de beste manier om te bepalen welke keu uw voorkeur heeft. De experts van Biljartwinkel.nl voorzien u graag van advies.

Longoni carambole keu voor beginners en gevorderden

Biljartwinkel.nl heeft een Longoni carambole keu voor iedereen in haar assortiment, of u nu een beginnende speler bent of een professionele biljarter. Voor starters raden wij bijvoorbeeld de Longoni Black Fox 2 HPG wood** aan. Deze klassieke Black Fox is in een nieuw, diepzwart jasje gestoken. Deze Longoni carambole keu beschikt over een hoge speelbaarheid in de technische disciplines. Bent u op zoek naar een Longoni carambole keu voor de ervarenere speler? Dan komt u bijvoorbeeld bij de Longoni Scandinavia uit. Dit klassieke design is speciaal ontworpen voor Tonny Carlsen en doet denken aan het Longoni karakter van de keuen uit de jaren '90, ook wel de Janapese Longoni Age genoemd. Of wat dacht u van de Limited Edition Longoni Olanda Magma? Deze Longoni carambole keu is voor de echte liefhebbers. Omdat het een limited edition betreft, hebben we slechts 250 keuen in onze voorraad. Wees er dus snel bij! 

Meer van Longoni

Biljartwinkel.nl heeft meer dan de juiste Longoni carambole keu voor u. Maak uw Longoni-collectie compleet met de juiste keu-accessoires, zoals keu-protectors, keu-extensions en een Longoni keutas. Wist u dat u bij bestedingen vanaf € 125,- geen verzendkosten hoeft te betalen bij Biljartwinkel.nl? Wij streven ernaar om de Longoni carambole keu die u vandaag bestelt, morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit de keuze voor uw nieuwe Longoni carambole keu? Dan adviseren onze experts u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!