Een Triton keu van Hardwood hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Deze keuen hebben gangbare gewichten (tussen 470 gram – 530 gram). Ze bestaan uit twee delen, een Triton keu is door zijn eenvoud zeer geschikt voor beginnende biljarters. Bestel nu direct jouw Triton carambole keu bij Biljartwinkel.nl!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Triton Carambole keu Zwart
€ 49,95
Triton S3 model 2 Carambole keu 140cm
€ 59,95
triton-carom-cue-rood
€ 49,95
Triton S2 model 22 Carambole keu 140cm
€ 54,95

Geen voorraad meer

Triton S2 model 3 Carambole keu 140cm
€ 54,95

Geen voorraad meer

Triton Carambole keu Blauw
€ 49,95

Geen voorraad meer

Triton S2 model 1 Carambole keu 140cm
€ 59,95

Geen voorraad meer

7 artikelen

per pagina

Triton biljartkeu bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl vindt u verschillende varianten Triton keuen in het assortiment. Zo ook van de eerste serie Triton biljartkeuen. De Triton carambole biljartkeu zwart is voorzien van een topeind met een diameter van 11,5 mm. De lengte van deze Triton keu is 140 cm. U kunt zelf de keu als de shaft in elkaar draaien. Deze keu heeft een lijmpomerans. Met deze Triton keu zet u de eerste stappen aan de carambole biljarttafel. 

Naast deze serie heeft Biljartwinkel.nl ook de Triton biljartkeuen van de S2 serie in het assortiment. De Triton S2 model 21 carambole biljartkeu is een keu met 2 einden (topeind van 68.5 cm en een ondereind van 71.5 cm). Beide einden worden aan elkaar gezet met de houten schroefverbinding. Deze keu is verkrijgbaar in de gewichten tussen 470 - 530 gram. Door de verwerking van esdoornhout zijn deze Triton biljartkeuen van zeer goede kwaliteit.

De Triton S2 model 22 carambole biljartkeu is ook een tweedelige keu met dezelfde lengtes voor het topeind en het ondereind. De mogelijke gewichten variëren tussen de 470 en 530 gram. 

De S2 serie Triton biljartkeuen zijn de goedkoopste keuen op de markt en hebben een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding. Met de Triton keu krijgt u echt waar voor uw geld.

Meer dan alleen Triton keu

Bij Biljartwinkel.nl kunt u terecht voor meer dan alleen een Triton keu. We hebben nog vele andere merken keuen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Adam, Buffalo, Longoni en nog veel meer. Naast keuen hebben wij ook verschillen keu accessoires, biljarttafels en tafel accessoires. U vindt bij biljartwinkel.nl alles voor het biljartspel!

Vragen over een Triton carambole keu?

WIlt u een nieuwe Triton carambole keu uitproberen of heeft u vragen over de Triton biljartkeuen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Bij ons kunt u de keu zelf uitproberen op de tafels bij ons, zodat u direct het gevoel erbij heeft.

Dibo
Facebook Instagram Youtube