Triton keuen

TRITON Biljartkeuen van Hardwood met zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding. Gangbare gewichten en diameter van topdeel. 2-delige biljartkeuen van Triton
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Triton keuen - eenvoud en functionaliteit

Een Triton biljartkeu is zeer geschikt voor de beginnend biljarters. Door de eenvoud en functionaliteit van de Triton biljartkeu kan iedere beginner de eerste stappen zetten in het carambole biljarten. De Triton keuen bestaan uit twee delen en hebben een standaard gewicht van 470 gram - 530 gram.

Triton biljartkeuen bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl vindt u 5 verschillende varianten van de eerste serie Triton biljartkeuen in het assortiment:

  • De Triton carambole biljartkeu nr 1 is voorzien van een topeind met een diameter van 11,5 mm. De lengte van deze Triton biljartkeu is 140 cm. Deze keu heeft een lijmpomerans en wordt standaard geleverd met een keukoffer. Met deze Triton biljartkeu zet u de eerste stappen aan de carambole biljarttafel.

  • De Triton carambole biljartkeu nr 2 heeft ook een topeind van 11,5 mm. Het topeind is afgewerkt met esdoornhout voor de stevigheid. De lengte is ook 140 cm. Deze tweedelige keu heeft een houten schroefverbinding om beide einden aan elkaar te zetten. Ook deze keu wordt geleverd met een keukoffer.

  • De Triton carambole biljartkeu nr 3 is net als beide bovenstaande Triton biljartkeuen 140 cm lang. Deze keu is ook verkrijgbaar in de gewichten varierend van 470 gram - 530 gram. Deze keu bestaat net als bovenstaande uit 2 delen. Beide einden worden aan elkaar gezet met de houten schroefverbinding. Met de bijgeleverde keukoffier kunt u direct naar de volgende carambole biljartwedstrijd.

  • De Triton Carambole biljartkeu nr 4 heeft net als de bovenstaande keuen een topeind met een diameter van 11,5 mm. Ook deze keu bestaat uit 2 einden, die aan elkaar gezet worden met de houten schroefverbinding. De pomerans is een lijmpomerans. Ook deze keu wordt geleverd met keukoffer.

  • De Triton Carambole biljartkeu nr 5 heeft ook een topeind met een diameter van 11,5 mm. Het topeind is afgewerkt met esdoornhout, waardoor deze extra stevig is. Deze keu wordt ook standaard geleverd met een keukoffer en heeft een totale lengte van 140 cm.

Triton s2 carambole biljartkeuen

Naast deze serie heeft Biljartwinkel.nl ook een aantal Triton biljartkeuen van de S2 serie in het assortiment:

  • De Triton S2 model 21 carambole biljartkeu is een keu met 2 einden (topeind van 68.5 cm en een ondereind van 71.5 cm). Beide einden worden aan elkaar gezet met de houten schroefverbinding. Deze keu is verkrijgbaar in de gewichten tussen 470 - 530 gram. Door de verwerking van esdoornhout zijn deze Triton biljartkeuen van zeer goede kwaliteit.

  • De Triton S2 model 22 carambole biljartkeu is ook een tweedelige keu met dezelfde lengtes voor het topeind en het ondereind. De mogelijke gewichten variëren tussen de 470 en 530 gram. 

  • De Triton S3 model 23 carambole biljartkeu is de laatste keu in deze serie. Ook deze keu bestaat uit 2 delen met in totaal een lengte van 140 cm (topeind en ondereind zelfde afmetingen als bovenstaande keuen). Ook deze Triton biljatkeu is afgewerkt met esdoornhout.

De S2 serie Triton biljartkeuen zijn de goedkoopste keuen op de markt en hebben een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding. Met de Triton biljartkeuen krijgt u echt waar voor uw geld. 

Contact Biljartwinkel.nl

WIlt u een nieuwe Triton biljartkeu uitproberen of heeft u vragen over de Triton bilajrtkeuen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Bij ons kunt u de keu zelf uitproberen op de tafels bij ons, zodat u direct het gevoel erbij heeft.