Pool Keuen


Pool keuen

Bent u op zoek naar een pool keu? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl op de juiste plaats. Wij hebben verschillende poolkeuen in ons assortiment. Bovendien hebben leveren wij bijna alle poolkeuen uit eigen voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Poolkeuen bestaan uit twee delen. Het grote voordeel van deze 2-delige pool keuen is dat ze makkelijk te vervoeren zijn in een keukoker of een keutas.  

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Verschillende soorten pool keuen

Poolkeuen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Voor zowel de beginnende als de gevorderde speler hebben wij geschikte keuen. De gewichten worden aangegeven in Ounce (OZ). De meest gangbare gewichten voor poolkeuen zijn 19 OZ, 20 OZ en 21 OZ. Om de juiste keuze voor een poolkeu te maken kan de afmeting van de pooltafel u een goede richtlijn geven. Over het algemeen geldt: hoe kleiner de tafel, hoe lichter de keu. Zo is voor een 7FT pooltafel een 19 OZ poolkeu vaak voldoende. Natuurlijk is dit een richtlijn en uiteindelijk is de keuze voor de juiste poolkeu persoonlijk. De standaard lengte van een poolkeu is 145 cm, tenzij anders aangegeven.

Poolkeu, goedkoop of duur?

De prijs van een poolkeu hangt geheel af van uw eigen eisen en wensen. Wij hebben zowel goedkope poolkeuen als duurdere keuen in ons assortiment. De prijs van de poolkeu verschilt onder andere door de kwaliteit, het materiaal en het merk. Wij hebben onder andere de volgende merken in ons assortiment:

Andere keuen dan pool keuen

Bij Biljartwinkel.nl vindt u naast een hoogwaardige pool keu ook topmerken andere keuen. U vindt bij ons ook hoogwaardige carambole keuen, snooker keuen en kinder keuen. Ook deze keuen vindt u bij ons in het assortiment van de beste merken. 

Meer dan alleen poolkeuen

Naast poolkeuen hebben wij ook allerlei keu accessoires. Zoekt u bijvoorbeeld een keu standaard om uw keuen in op te bergen? Wij nodigen u van harte uit bij onze winkel in Deventer om verschillende poolkeuen uit te proberen. Wij komen graag met u in contact