Action Cues

Action pool cue

De uitstraling van standaard keuen zijn soms oubollig en niet stijlvol. Het pool merk action brengt hier verandering in door de bijzondere uitstraling van deze pool cue’s. Bij de Biljartrwinkel hebben we een breed assortiment aan Action pool cue’s. Voor elke stijl hebben wij een Action pool cue. Action pool cue’s zijn er echt om een statement te maken tijdens de wedstrijd vanwege de bijzondere uitstralingen en uiterst fijne prestaties.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Action poolkeu kopen

Bij het kopen van een Action poolkeu zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Er zijn namelijk genoeg verschillen tussen biljartkeuen en poolkeuen. Poolkeuen hebben een dikkere tip en zijn korter; dit is ideaal voor het raken van de grotere poolballen. Of u nu een ervaren speler bent of juist een beginner, alles is mogelijk. In de biljartwinkel hebben we action pool cue’s in alle verschillende gewichten. Voel wat u prettig vindt en baseer daarop uw keuze. Met Action pool cue krijgt u kwalitatief vakmanschap tegen een betaalbare prijs.

 

Meer dan alleen Action poolkeuen

Bij de biljartwinkel hebben we veel meer dan alleen Action poolkeuen. Zo zijn we, zoals onze naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in biljart en verkopen we dus ook biljartkeuen en snookerkeuen. Ook voor al uw biljartaccessoires zit u bij de biljartwinkel goed. Zoekt u bijvoorbeeld meer grip tijdens uw competitiewedstrijd? Overweeg dan eens een handschoen.

Service en Assortiment van de Biljartwinkel

Bij Biljartwinkel hebben we, naast poolkeuen, een breed scala aan poolbenodigdheden. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud van uw keu. Wilt u uw poolvaardigheden verder optimaliseren? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan poolaccessoires.

Waarom uw Action pool cue bestellen bij biljartywinkel.nl

  • We zijn trots op onze reputatie voor deskundig advies en eersteklas service. Doordat we grotendeels direct vanuit onze eigen voorraad leveren, kunnen we een vlotte levering en een uitstekende klantenservice waarborgen.
  • Plaats uw een bestelling voor 18:00 uur en is het product op voorraad? Dan verzenden we deze dezelfde dag nog.
  • Niet alleen voor de aankoop van een action poolkeu bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor reparaties en onderhoud van uw biljarttafel en poolkeu. Bekijk onze reparatiemogelijkheden en maak direct een afspraak!
  • Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de perfecte poolkeu of over onze andere producten. U bent altijd welkom in onze winkel in Deventer, of neem telefonisch contact met ons op voor advies.