Buffalo poolkeuen

Biljartwinkel.nl voorziet u van een goede Buffalo poolkeu. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor biljarten en poolen. Bekijk snel ons assortiment en vindt uw Buffalo poolkeu.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarom een Buffalo poolkeu?

Voor iedere poolspeler is een geschikte Buffalo poolkeu te vinden, zowel voor de beginner als de gevorderde speler. Begint u net met poolen en heeft u een klein budget? Dan is de Buffalo Hardwoord de keu die u wilt kiezen. Hiermee krijgt u een complete set, u ontvangt een 2-delige hardwoodkeu, een hoes, een krijthouder en biljartkrijt. Zo heeft u een complete beginners set voor een kleine prijs, deze Buffalo poolkeu is ook een leuke cadeautip. Voor de doorgewinterde pooler is een de Dominator serie een mooie serie om in te verdiepen. Een Buffalo poolkeu van de Dominator serie is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van poolkeuen, namelijk de S.C.T. technologie. Naast deze nieuwe technologie hebben deze keuen de Dynamic Shock Protection Grip. Deze zorgt ervoor dat alle trillingen worden geabsorbeerd, waardoor u een goede vaste hand heeft tijdens het stoten. Wat voor een type speler u ook bent een Buffalo poolkeu is vaak een goede keuze.

 

Een Buffalo poolkeu en accessoires 

Maak alles compleet met de producten van Buffalo. Naast een Buffalo poolkeu vindt u bij Biljartwinkel.nl ook andere poolitems van Buffalo. Wat dacht u van een prachtige Buffalo pooltafel om alle wedstrijden op te spelen? Een draagbare keuhouder waarmee uw keu veilig tegen een muur aan kan staan? Of het juiste krijt om te zorgen dat u genoeg grip behoudt op de poolballen? Met de producten van Buffalo heeft veel keuze op het gebied van pool en biljart. Neem daarom zelf een kijkje op onze website bij het assortiment van Buffalo. Heeft u vragen over een Buffalo poolkeu of een van de andere Buffalo producten? Onze medewerkers adviseren u graag.

 

Het assortiment van Biljartwinkel.nl 

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren.