Longoni poolkeuen

Biljartwinkel.nl heeft verschillende poolkeuen van hoge kwaliteit in haar assortiment. Maar wilt u écht hoogwaardig vakmanschap, dan gaat de kenner voor Longoni poolkeuen. Longoni is een prachtig merk dat zeer populair is onder zowel professionele biljarters als recreatieve spelers. Longoni poolkeuen worden van top tot teen ontworpen en geproduceerd met Italiaanse passie voor de ambacht. Met Longoni poolkeuen heeft u dus een echt Italiaans vakmanschap in handen. Biljartwinkel.nl heeft meerdere Longoni poolkeuen in haar assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Longoni Hurricane 2 Poolkeu met linnen grip
€ 345,00
T12- Niels Feijen Leather
€ 1.145,00

4 artikelen

per pagina

Longoni poolkeuen voor gevorderd en beginner

Bij Biljartwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor eersteklas Longoni poolkeuen. Bijna alle Longoni poolkeuen leveren wij uit eigen voorraad, wat betekent dat wij snel kunnen leveren. Voor zowel beginnende als gevorderde poolspelers hebben wij geschikte Longoni poolkeuen in ons assortiment. De gewichten van de poolkeu worden aangegeven in ounce (OZ). De meest gangbare gewichten voor poolkeuen zijn 19 OZ, 20 OZ en 21 OZ. Om de juiste keuze voor een poolkeu te maken, kan de afmeting van de pooltafel u een goede richtlijn geven. Over het algemeen geldt: hoe kleiner de tafel, hoe lichter de keu. Zo is voor een 7 FT pooltafel een 19 OZ poolkeu vaak voldoende. Natuurlijk is dit een richtlijn en uiteindelijk is de keuze voor de juiste poolkeu persoonlijk. De standaard lengte van een poolkeu is 145 cm, tenzij anders aangegeven. Verder bestaan poolkeuen uit twee delen: een topeind en ondereind. Het grote voordeel van deze tweedelige poolkeuen is dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn in een keukoker of keutas. Om uw Longoni-set compleet te maken, kunt u bij Biljartwinkel.nl uiteraard ook terecht voor Longoni topeinden en Longoni keutassen

Verschillende Longoni poolkeuen

Eén van onze Longoni pronkstukken is de T12-Niels Feijen Leather Stripes. Deze poolkeu is het resultaat van twee jaar onderzoek en optimalisatie. Met behulp van Niels 'The Terminator' Feijen is Longoni erin geslaagd een zeer technische poolkeu te ontwikkelen die bijdraagt aan uw precisie in het biljartspel. Alle T12 Longoni poolkeuen zijn gemaakt van exotisch coromandelhout uit Indonesië, Bosnisch esdoornhout en Italiaans olijvenhout. De handgreep is gemaakt van hoogwaardig esdoornhout met leren strepen. Met één van deze Longoni poolkeuen heeft u werkelijk goud in handen. Wij hebben uiteraard ook Longoni poolkeuen in ons assortiment voor de minder gevorderde speler, zoals de Longoni poolkeu Hurricane 2 en de Longoni Hurricane 2 poolkeu met linnen grip. Deze Longoni poolkeuen zijn simpel, maar zeer efficiënt tijdens uw poolspel.

Andere Longoni producten

Biljartwinkel.nl heeft meer dan alleen Longoni poolkeuen in haar assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor protectorshandgrepen en keu extensions van Longoni. De keuze is zeer ruim bij Biljartwinkel.nl. Wist u dat u bij bestedingen vanaf €125,- geen verzendkosten hoeft te betalen bij Biljartwinkel.nl? Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt, morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit de keuze voor Longoni poolkeuen, dan adviseren onze experts u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Dibo
Facebook Instagram Youtube