Toe aan nieuwe bandrubbers voor biljart?

Is uw biljarttafel toe aan nieuwe bandrubbers? Is de zijkant van uw tafel zodanig bespeeld en versleten dat u er geen optimaal spel meer op kunt spelen? Of zijn de biljart banden op wat voor manier dan ook beschadigd geraakt? Dan is het noodzaak uw biljart banden te (laten) vervangen. Voor dit onderhoud heeft u vaak ook andere montageonderdelen nodig, zoals profiellatten. Laat daarom uw bandrubbers vervangen door een professional, zoals Biljartwinkel.nl.

Onderhoud en reparatie van bandrubbers biljart

Biljartwinkel.nl heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en de reparatie van biljarttafels. Het kan hierbij zowel gaan om een tafel bij u thuis als meerdere tafels in een café of sporthal. Om een goed biljartspel mogelijk te maken, is het van belang dat uw biljarttafel en de bandrubbers vakkundig onderhouden worden. U kunt hier zelf al een grote rol in spelen door uw biljarttafel dagelijks te borstelen en wekelijks te stofzuigen. Onderhoud uw biljarttafel met de juiste middelen. Wij bieden een ruim assortiment biljart onderhoudsartikelen. Deze artikelen zijn door biljartexperts geselecteerd en zijn de juiste keuze als het gaat om het onderhoud van uw biljarttafel. Zijn de bandrubbers of de bekleding van uw biljart toch aan vervanging toe? Dan kunt u contact opnemen met Biljartwinkel. Wij kunnen uw biljart banden vervangen.

Carambole bandrubbers

Biljartwinkel.nl staat voor u klaar met verschillende soorten bandrubbers, waaronder voor het carambolespel. Ons meest gebruikte profiel zijn de bandrubbers van Artemis. Deze bandrubbers zijn ontwikkeld voor drie banden in grijze kleur. De bandrubbers zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar: 212 cm, 232 cm, 255 cm, 285 cm en 305 cm. U heeft drie lengtes nodig om in ieder geval één tafel te kunnen bedekken. Met deze bandrubbers kunt u binnen de kortste keren weer uw beste carambolespel spelen.

Pool bandrubbers

Wilt u de banden biljart vervangen voor uw pooltafel? Dan kunt u altijd uit de voeten met de kwalitatieve bandrubbers biljart van Buffalo. De rubbers van Buffalo zijn in drie lengtes leverbaar: 92 cm, 107 cm en 122 cm. Deze bandrubbers worden standaard op iedere Buffalo Professional van 9FT toegepast en zijn van zeer hoge kwaliteit. Zijn uw bandrubbers aan vervanging toe, dan heeft u per pooltafel zes bandrubbers nodig van 122 cm. Na deze vervanging zullen uw tafels weer voor een aanzienlijke periode meegaan. De rubbers blijven namelijk lang in hun originele staat en verliezen hun spring/bounce-kwaliteiten bijna niet. Een uitstekende investering dus voor uw pooltafel. 

Snooker en golfbiljart

Biljartwinkel.nl heeft ook verscheidene bandrubbers ter vervanging van uw oude of versleten rubbers voor het snooker- en golfbiljartspel. Onze snooker bandrubbers zijn tevens van het hoogwaardige merk Buffalo. Deze kunt u bij ons aanschaffen per set van zes bandrubbers biljart die geschikt zijn voor onder andere full size tafels. Bent u een fervent golfbiljartspeler? Neem dan eens een kijken bij onze vervangingsrubbers voor golfbiljart. 

Biljart banden bestellen bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl is de grootste van Nederland in haar soort. U kunt bij ons niet alleen terecht voor bandrubbers, maar ook voor complete biljarttafels, keuen en biljartballen. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retourneren en wij geven u altijd een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen over biljart banden vervangen of het kiezen van nieuwe biljart banden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en denken met u mee in alle mogelijkheden!

Dibo
Facebook Instagram Youtube