Biljart Afdekzeil

Een biljart afdekzeil is perfect voor multifunctioneel gebruik van uw biljarttafel. De ideale oplossing bij tekort aan ruimte en om te voorkomen dat er stof op uw tafellaken komt. Biljartwinkel.nl is dé biljart specialist van Nederland. In ons assortiment vindt u diverse typen zeilen. Zo zijn er verschillende afmetingen, dikten en afwerkingen. Zelf geen expert op dat gebied? Wij helpen u graag met advies.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Biljart afdekzeil ter bescherming

Pooltafel afdekhoezen worden voornamelijk gebruikt om het biljartlaken te beschermen tegen stof. Ook wordt het preventief gebruik om te voorkomen dat er drinken omvalt en vlekken in het laken krijgt. Een afdekzeil voorkomt dat er stof op het laken komt en zo hoeft men minder vaak het poollaken te stofzuigen.

Biljart afdekzeil voor pooltafels

Bij Biljartwinkel vindt u diverse afdekzeilen en afdekhoezen voor pooltafels. De meest gangbare afmeting hiervoor is 290 x 162 x 20 cm. Verkrijgbaar met elastieken rand of met gestikte omslag. 

Biljart afdekzeil voor carambolebiljarts

Ook carambolebiljarters moeten hun laken goed kunnen beschermen. Ons speciale afdekzeil voor carambolebiljarts is er in formaat 230x115 en in 210x105. 

Met gestikte randen of met elastiek

Biljart afdekzeilen zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u bij ons afdekzeilen bestellen zonder afwerking. Deze legt u los over uw biljarttafel. Er zijn ook varianten met een gestikte rand. Deze klemt u in de hoeken om uw biljarttafel. Een derde mogelijkheid is een biljart afdekzeil met elastiek. 

Afdekzeilen en meer

Naast biljart afdekzeilen, hebben wij een ruim assortiment aan keu accessoires en tafel accessoires en u kunt bij ons ook terecht voor complete biljarttafels en biljart verhuur. Voor persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze specialisten kunnen u daar van alles over onze producten en over biljarten vertellen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen.