Poolballen sets

Poolballen set bij Biljartwinkel.nl

U bent klaar voor een mooie pot pool na het aanschaffen van keuen, een poolballen set en een tafel. Ons assortiment aan poolballen sets verschilt van basissets tot zeer uitgebreide sets en zijn te vinden in diverse prijscategorieën. Neem bijvoorbeeld de Ventura Economy A, dit is een goede instapset. Het is een set van 16 ballen op wedstrijdformaat voor een gunstige prijs. Wilt u toch een stapje hogerop? Geen probleem, dan kunt u voor de Aramith Tournament US Tournamen poolballen set gaan. Deze poolballen zijn gemaakt middels een speciale technologie, waardoor de slijtage van de pooltafel minimaal is en de poolballen hun glans behouden. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Poolballen set voor uw poolspel

Bent u op zoek naar een geschikte poolballen set, dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het juiste adres. Ons assortiment aan poolballen sets bevat verschillende sets bestaand uit verschillende maten en materialen. Het poolspel wordt gespeeld met 16 poolballen, waarvan één bal wit is. De overige ballen zijn voorzien van nummers. Nummers 1 tot en met 8 hebben één kleur en worden ook wel "hele ballen" genoemd, de nummers 9 tot en met 15 hebben naast één kleur een witte band en worden "half" genoemd. 

Onderhoud

De poolballen kunnen na veel gebruik slijtage oplopen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de ballen zo goed mogelijk te onderhouden. Door gebruik te maken van een balpoetsmachine kunt u uw poolballen schoonmaken. Ook kunt u kiezen voor handmatige opties om uw poolballen schoon te maken. Hierbij kunt u denken aan microvezeldoekjes en poetsmiddel. Wilt u voor een lange tijd plezier hebben van uw poolspel, dan raden wij aan uw poolballen set regelmatig te onderhouden. 

Nog veel meer

Het houdt niet op bij poolballen sets. Bij Biljartwinkel.nl kunt u voor keuen, tafels, accessoires en zelf voor verhuur van tafels, onderhoud- en reparatieservice omtrent uw biljart- en poolspel terecht. Wij zijn begonnen als een familiebedrijf en inmiddels zijn wij al sinds 1979 bezig met het leveren van topklasse producten voor uw biljart- en poolspel. Ook streven wij naar snelle levering en tevreden klanten. Dit doen we door onze bestellingen te leveren uit onze eigen voorraad. Mocht u een specifiek product niet in onze collectie op de website vinden, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Maak uw biljart- en poolspel compleet met de producten van Biljartwinkel.nl.