Biljartlaken

Biljartlaken kopen

Het beste biljartlaken voor pool, snooker en carambole bestelt u op Biljartwinkel.nl. Als grootste biljartwinkel van Nederland verkopen wij biljartlakens van merken als Simonis, Buffalo en West of England. Het is mogelijk om uw oude laken door ons te laten verwijderen en het nieuwe vakkundig te laten aanmeten. U heeft de keuze uit diverse kleuren en maten. Uiteraard wordt het laken bij vervanging door ons op maat gemaakt.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Simonis biljartlaken

Simonis maakt al sinds 1680 biljartlakens van topkwaliteit. Ze worden gezien als één van de besten in hun soort en halen het beste uit elke biljarttafel. De producent geeft de garantie dat dit laken de loop van de bal nooit zal beïnvloeden. De producten staan bekend als kwalitatief, kleurrijk en traditioneel.

Buffalo biljartlaken

Een effen ondergrond vormt de basis voor een goede pot biljart. De biljartlakens, poollakens en snookerlakens van Buffalo voldoen aan die eis. Op Biljartwinkel.nl vindt u een groot aanbod aan lakens voor biljart, pool en snooker: in diverse kleuren, maten en prijsklassen. 

West of England biljartlaken

West of England is het meest gebruikte merk in clubs door heel Groot-Brittannie. Op Biljartwinkel.nl in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: van budget tot premium kwaliteit, waarbij u altijd de garantie op de beste prijs-kwaliteit verhouding van ons krijgt.

Biljartlaken laten vervangen door Biljartwinkel

Wist u dat u uw laken ook kunt laten vervangen door onze professionele monteur? Biljartlakens kunnen wij bij u komen monteren. Daarbij wordt natuurlijk het biljart waterpas gesteld, leiplaten gepolijst en vlak afgesteld. Neemt gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.