Biljartlaken

Biljartlaken kopen

Het beste biljartlaken voor pool, snooker en carambole bestelt u op Biljartwinkel.nl. Als grootste biljartwinkel van Nederland verkopen wij biljartlakens van merken als Simonis, Buffalo en West of England. Het is mogelijk om uw oude laken door ons te laten verwijderen en het nieuwe exemplaar vakkundig te laten aanmeten. U heeft hierbij de keuze uit diverse kleuren en maten. Uiteraard wordt het laken bij vervanging door ons op maat gemaakt.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Simonis biljartlaken

Het populaire merk Simonis maakt al sinds 1680 biljartlakens van topkwaliteit. Ze worden gezien als één van de besten in hun soort en weten het beste uit elke biljarttafel te halen. De producent geeft de garantie dat dit biljartlaken de loop van de bal nooit zal beïnvloeden. De producten staan bekend als kwalitatief, kleurrijk en traditioneel.

Buffalo biljartlaken

Een effen ondergrond vormt de basis voor een goede pot biljart. De biljartlakens, poollakens en snookerlakens van Buffalo voldoen aan die eis. Op Biljartwinkel.nl vindt u een groot aanbod aan lakens voor biljart, pool en snooker: in diverse kleuren, maten en prijsklassen. Het Buffalo Royal Plus biljartlaken is bijvoorbeeld een echt carambole laken en zeer geschikt voor driebanden. Tests hebben uitgewezen dat dit laken de strijd aankan met de bekende A-merken. Het verven en het speciale chemische proces dat dit laken ondergaat is bovendien zeer bevorderlijk voor de snelheid van de bal. 

West of England biljartlaken

West of England is het meest gebruikte merk in clubs door heel Groot-Brittannië. Op Biljartwinkel.nl in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: van budget tot premium kwaliteit, waarbij u altijd de garantie op de beste prijs-kwaliteit verhouding van ons krijgt.

Biljartlaken laten vervangen door Biljartwinkel

Wist u dat u uw biljartlaken ook kunt laten vervangen door onze professionele monteur? Biljartlakens kunnen wij bij u komen monteren. Daarbij wordt natuurlijk het biljart waterpas gesteld, leiplaten gepolijst en vlak afgesteld. Neemt gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Overige biljartartikelen

Naast een biljartlaken koopt u bij Biljartwinkel.nl een grote verscheidenheid aan biljartartikelen. Denk aan biljarttafels. Deze hebben we zowel nieuw als tweedehands op voorraad. In onze winkel hebben we er altijd zo’n 14 opgesteld om uit te proberen. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt. Ook tafel accessoires als biljartballen, biljartlakens en triangles hebben we volop. Dit geldt ook voor keuen en keu accessoires. Daarbij kunt u denken aan onderhoudsproducten, handgrepen en pomeransen. Heeft u vragen over onze producten? Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij ze graag.