Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
WEST OF ENGLAND 6811 GOLD
€ 125,00
WEST OF ENGLAND 6811 CLUB 27 Ounce
€ 105,00

2 artikelen

per pagina

Snookerlaken 

Een snookerlaken is een essentieel onderdeel van een snookertafel en speelt een cruciale rol bij het bepalen van de kwaliteit van het spel. Het laken dient als speeloppervlak waarop gespeeld wordt. Bij Biljartwinkel.nl begrijpen we het belang van een hoogwaardig snookerlaken. We bieden een selectie van topkwaliteit lakens om aan de behoeften van snookerspelers te voldoen. 

Producten

U heeft bij ons de keuze tussen ‘West of Engeland 6811 CLUB 27 Ounce’ en ‘West of England 6811 Gold’. Deze snookerlakens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage, scheuren en vervorming. Hierdoor zijn dit uitstekende keuzes voor zowel recreatief als professioneel gebruik. De West of England 6811 CLUB is het meest gebruikte snookerlaken in clubs door heel Groot-Brittannië. Dit laken heeft een iets dikkere weeftrant dan het tournamentlaken, maar speelt altijd zeer snel en accuraat.De West of England 6811 GOLD is ‘s werelds populairste snookerlaken. Dit snookerlaken wordt exclusief gebruikt bij de IBSF World Championships, de Aziatische en Europese kampioenschappen. Dit snookerlaken is snel, en geeft stabiele en constante resultaten. Bent u opzoek naar andere soorten lakens? Bekijk dan onze biljartlakens of poollakens.

Snookerlaken laten vervangen door Biljartwinkel 

Wist u dat uw snookerlaken ook kunt laten vervangen door onze professionele monteurs? Snookerlakens kunnen wij bij u komen monteren. Daar wordt natuurlijk het snookerlaken waterpas gesteld. Ook worden leiplaten gepolijst en vlak afgesneden. Wilt u uw snookerlaken laten vervangen? Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Ons team helpt u graag!

Dibo
Facebook Instagram Youtube