Hefwagens

Hefwagens

Uw carambole- of pooltafel verplaatsen binnen of tussen ruimtes is vrijwel onmogelijk met menselijke kracht. De gewichten kunnen oplopen tot wel 1200 kg per tafel. Hefwagens moeten het verplaatsen van tafels vergemakkelijken. Bij Biljartwinkel.nl bestelt u eenvoudig een hefwagen voor uw pooltafel of uw caramboletafel.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarom hefwagens gebruiken?

Heeft u een biljarttoernooi gepland? Wilt u uw biljartruimte schoonmaken? Wilt u de indeling van uw ruimte veranderen? In alle gevallen moeten er carambole- of pooltafels verplaatst worden. De hefwagens van Biljartwinkel.nl vergemakkelijken het verplaatsen van deze loodzware tafels. Het gewicht van de tafels kan oplopen tot wel 1200 kg of meer. Een solide draagkracht is daarom vereist. Onze hefwagens hebben een draagkracht van ten minste 1250 kg. Met onze hefwagens worden uw tafels eenvoudig verplaatst.

Hefwagens bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl heeft een tweetal hefwagens in het assortiment. Wij hebben een hefwagen voor caramboletafles en wij hebben hefwagens voor pooltafels. De hefwagen voor de caramboletafels heeft een draagkracht van ten minste 1750 kg. Met de hefwagen voor de caramboletafel kunt u eenvoudig de opstelling in uw ruimte aanpassen of de ruimte leeghalen. De hefwagen voor de pooltafels heeft een draagkracht van ten minste 1250 kg. Met deze hefwagen heeft u uw pooltoernooi supersnel voorbereid zonder overdreven zwaar te hoeven tillen.

Hefwagens en meer bij Biljartwinkel.nl

Bij Biljartwinkel.nl is veel meer te vinden dan alleen hefwagens. Wij verkopen ook verschillende keuen voor zowel carambole biljart als pool. Bent u op zoek naar triangles of balschalen voor uw poolballen? Geen probleem, wij hebben ruime keuze in triangles en balschalen. Heeft u vragen over onze hefwagens, of bent u op zoek naar een andere accessoire voor uw carambole- of pooltafel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever het een en ander eerst zien? Helemaal goed, kom gerust langs bij onze showroom in Deventer. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie.