Wand Keurekken

Een wand keurek

Een wand keurek is een perfecte oplossing voor het opbergen van jouw keuen. Biljartwinkel.nl heeft verschillende merken in haar assortiment. Hierbij kunt u denken aan Buffalo en Mahonie. Onze keurekken zijn wand keurekken zijn voor vier, zes of 8 stuks. Bovendien kunt u ook voor een keurek beugeltje bij ons terecht. Op een makkelijke manier uw keuen opruimen in een handomdraai? Dan is een wand keurek de ideale oplossing. Door onze ruime assortiment aan wand keurekken, kunt u gegarandeerd de keurek die voldoet aan uw eisen vinden. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Voordelen van een wand keurek

Een vaste plaats in uw huis, café of andere openbare gelegenheid voor uw keuen, dat is het voordeel aan een wand keurek. Op een eenvoudige manier kunt u de wand keurek aan uw muur schroeven. Dit heeft als voordeel dat het extra stevigheid en houvast biedt op het moment dat u uw keu wegzet of juist pakt. Een ander voordeel van een wand keurek is dat het niet vrijwel geen ruimte inneemt. Het is geschroefd aan de wand en dit zorgt dat u er bijvoorbeeld niet omheen hoeft te lopen. De kans om een uw keurek omver te lopen - zoals bij een keustandaard het geval is - is nihil. Wilt u een grote wand keurek? Neem dan bijvoorbeeld de Wandrek De Luxe voor 8 keuen met tellers. Dit is een ideale wandrek waar u niet alleen uw keuen maar ook uw biljartballen en triangel kunt opbergen aan de wand. 

Meerdere mogelijkheden voor uw keuen

Naast wand keurekken kunt u ook terecht voor draagbare keurrekken en keu standaarden. Draagbare keurekken kunnen in principe op elke gewenste plek worden gebruikt. Deze worden niet gemonteerd aan de wand, het zijn multifunctionele keurekken. U kunt maximaal drie keuen aan de draagbare keurek kwijt. De keu standaarden worden net zoals draagbare keurekken niet gemonteerd. Het is een los meubelstuk, die u in de hoek van de kamer kunt plaatsen. U kunt maximaal 10 keuen kwijt aan een keu standaard. 

Biljartwinkel.nl heeft meer

Bij ons kunt u terecht voor alles omtrent het biljartspel. Naast keurekken hebben wij keuen, keu accessoires, biljarttafels en tafel accessoires in ons assortiment. Bovendien kunt u bij Biljartwinkel.nl diverse tafels huren. Hierbij kunt u denken aan een voetbaltafel, tafeltennistafel, pooltafel, biljarttafel en airhockeytafel. Tevens hebben wij ook een reparatie en onderhoud servicedienst. U kunt ons voor onderhoud of reparatie aan uw biljart spullen inschakelen. Heeft u nog vragen over onze producten of kunt u een specifiek product niet vinden? Neem dan gerust contact op. Onze biljartexperts staan u graag te woord.