Een wand keurek

Een wand keurek is een perfecte oplossing voor het opbergen van jouw keuen. Biljartwinkel.nl heeft verschillende merken in haar assortiment. Hierbij kunt u denken aan Buffalo en Mahonie. Onze keurekken zijn wand keurekken zijn voor vier, zes of 8 stuks. Bovendien kunt u ook voor een keurek beugeltje bij ons terecht. Op een makkelijke manier uw keuen opruimen in een handomdraai? Dan is een wand keurek de ideale oplossing. Door onze ruime assortiment aan wand keurekken, kunt u gegarandeerd de keurek die voldoet aan uw eisen vinden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Wandkeurek De Luxe Zwart voor 6 keuen
€ 35,00
wand-keurek voor 6 keuen Mahonie donker
€ 14,50
Keurek Wand Montage D. Bruin 4 Keuen
€ 13,95
Wandrek De Luxe voor 8 keuen met tellers
€ 189,95
Keurek Wand Montage Maple 4 Keuen
€ 13,90
Keurek Wand Montage Mahony 4 Keuen
€ 13,90
Wandkeurek De luxe esdoorn voor 6 keuen
€ 35,00

Geen voorraad meer

Keurek Wand Montage Zwart 4 keuen
€ 13,95
Keurek Wand Montage Maple 6 keuen
€ 14,50
Keurek Wandmontage Mahonie 6 Keuen
€ 19,95
Keurek beugeltjes 17mm klein
€ 1,50
Keurek beugeltjes 25mm groot
€ 1,50

Geen voorraad meer

Keurek Wandmontage Zwart 6 keuen
€ 17,90
Buffalo wand keurek 6 keuen grijs
€ 79,95
Specificaties Wand keurek Materiaal: hout Geschikt voor maximaal 6 keuen Merk: Buffalo Kleur: donkerbruin
€ 79,95
Wandkeurek De luxe Mahonie voor 6 keuen
€ 35,00
Buffalo keu rek voor 6 keuen all-in-one pool
€ 99,95
Buffalo keu wandrek 4 keuen wit
€ 13,95
Buffalo keu wandrek 4 keuen grijs
€ 13,95
Buffalo keu wandrek 6 keuen wit
€ 19,95
Buffalo keu wandrek 6 keuen grijs
€ 19,95
Roman keu wandrek 6 keuen eiken
€ 19,99
Roman keu wandrek 6 keuen wit
€ 19,99
Roman keu wandrek 6 keuen zwart
€ 19,99

26 artikelen

per pagina

Voordelen van een wand keurek

Een vaste plaats in uw huis, café of andere openbare gelegenheid voor uw keuen, dat is het voordeel aan een wand keurek. Op een eenvoudige manier kunt u de wand keurek aan uw muur schroeven. Dit heeft als voordeel dat het extra stevigheid en houvast biedt op het moment dat u uw keu wegzet of juist pakt. Een ander voordeel van een wand keurek is dat het niet vrijwel geen ruimte inneemt. Het is geschroefd aan de wand en dit zorgt dat u er bijvoorbeeld niet omheen hoeft te lopen. De kans om een uw keurek omver te lopen - zoals bij een keustandaard het geval is - is nihil. Wilt u een grote wand keurek? Neem dan bijvoorbeeld de Wandrek De Luxe voor 8 keuen met tellers. Dit is een ideale wandrek waar u niet alleen uw keuen maar ook uw biljartballen en triangel kunt opbergen aan de wand. 

Keurek voor 4 keuen

Keurekken zijn beschikbaar voor diverse aantallen keuren. Heeft u 4 keuren? Dan is een keurek voor dit aantal keuen wenselijk. Bij Biljartwinkel.nl vindt u verscheidene keurekken voor 4 keuen. Past een grijs keurek het beste bij uw interieur? Dan is het keurek van Buffalo perfect voor u. De kleur past dan binnen uw interieur en u kunt uw 4 keuen eenvoudig opbergen met behulp van dit keurek. Past de kleur bruin beter binnen uw interieur? Dan is het mahonie hout keurek ideaal voor u. Bovendien hebben wij een zwart keurek voor 4 keuen. Met de diverse kleuren kan een ieder de beste keuze maken binnen zijn of haar interieur.

Keurek voor 6 keuen

Heeft u meer keuen tot uw beschikking of zijn er meerdere fervent biljarters in uw directe omgeving? Dan is een keurek voor 6 keuen mogelijk een betere uitkomst. Wij hebben een zeer breed assortiment met keurekken voor 6 keuen. Bent u op zoek naar een goede kwaliteit keurek met minimalistisch design? Dan is het witte keurek van Buffalo perfect voor u. Dit keurek doet waar het voor dient en valt verder niet te veel op binnen uw interieur. Wilt u meer stijl in uw keurek? Dan is het keurek van esdoornhout zeer mooi. Dit keurek heeft een chique design, waardoor het een eyecatcher kan worden binnen uw interieur. Wilt u liever specifiek een keurek voor 6 poolkeuen? Dan is dit keurek perfect voor u. Hiermee bergt u niet alleen de keuen netjes op, u kunt ook uw andere accessoires opruimen. U kunt uw triangle ophangen, uw ballen opbergen en ook uw krijt netjes opruimen. Dit maakt dit keurek voor poolspelers perfect.

Keurek voor meer dan 6 keuen

Heeft u heel veel keuen tot uw beschikking thuis of op de vereniging? Dan is een keurek voor meer dan 6 keuen mogelijk de oplossing. Wij hebben een tweetal keurekken in ons assortiment om een fiks aantal keuen te kunnen opbergen. Heeft u de beschikking over 7 of 8 keuen? Dan is het keurek voor 8 keuen de oplossing voor u. Dit keurek is ideaal voor poolkeuen. Ook dit keurek heeft ruimte voor de triangle, de ballen en overige kleine accessoires. Heeft u nog meer keuen? Dan hebben wij zelfs een keurek voor 10 keuen beschikbaar. Dit keurek is zeer geschikt voor showrooms en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima thuis gebruikt worden. 

Meerdere mogelijkheden voor uw keuen

Naast wand keurekken kunt u ook terecht voor draagbare keurrekken en keu standaarden. Draagbare keurekken kunnen in principe op elke gewenste plek worden gebruikt. Deze worden niet gemonteerd aan de wand, het zijn multifunctionele keurekken. U kunt maximaal drie keuen aan de draagbare keurek kwijt. De keu standaarden worden net zoals draagbare keurekken niet gemonteerd. Het is een los meubelstuk, die u in de hoek van de kamer kunt plaatsen. U kunt maximaal 10 keuen kwijt aan een keu standaard. 

Biljartwinkel.nl heeft meer

Bij ons kunt u terecht voor alles omtrent het biljartspel. Naast keurekken hebben wij keuen, keu accessoires, biljarttafels en tafel accessoires in ons assortiment. Bovendien kunt u bij Biljartwinkel.nl diverse tafels huren. Hierbij kunt u denken aan een voetbaltafel, tafeltennistafel, pooltafel, biljarttafel en airhockeytafel. Tevens hebben wij ook een reparatie en onderhoud servicedienst. U kunt ons voor onderhoud of reparatie aan uw biljart spullen inschakelen. Heeft u nog vragen over onze producten of kunt u een specifiek product niet vinden? Neem dan gerust contact op. Onze biljartexperts staan u graag te woord. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube