Onderdelen biljarttafels

Heeft u nieuwe onderdelen voor biljarttafels nodig? Zijn er bepaalde onderdelen beschadigd geraakt of zijn ze simpelweg versleten van het vele gebruik? Dan is het zonde om een heel nieuwe biljarttafel aan te schaffen. Daarom kunt u bij Biljartwinkel.nl ook nieuwe, aparte onderdelen voor biljarttafels kopen. Als grootste biljartwinkel van Nederland helpen wij u aan de geschikte onderdelen voor al uw biljarttafels.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Welke onderdelen voor welke biljarttafels?

Er zijn verschillende soorten, maten en merken biljarttafels. Hoe weet u nu welke onderdelen passen bij de biljarttafels die u in uw café, sporthal of thuis heeft staan? Het mooie aan onze onderdelen voor biljarttafels is dat ze veelal universeel en geschikt voor de meeste types biljarttafels zijn. De afmetingen van onderdelen van biljarttafels zijn gelukkig vaak hetzelfde voor de meeste biljarttafels. Bij de specificaties van het product ziet u altijd de eventuele uitzonderingen staan. Over het algemeen kunt u dus niet in de fout gaan met de onderdelen voor biljarttafels van Biljartwinkel.nl.

Pocketliners van Biljartwinkel.nl

Bent u op zoek naar nieuwe pocketlineres voor uw biljarttafel? Daar hebben wij er verschillende van in ons assortiment. De pocketliners worden in sets van zes verkocht of als individuele pocketliner. U kunt kiezen voor rubberen pocketliners die worden gebruikt in combinatie met gullies en een railingsysteem, om de ballen terug te voeren naar de bak, of voor drop pockets, waarbij u de biljartballen zelf weer uit de pockets haalt. Heeft u een hoogwaardige pooltafel van Buffalo staan? Dan wilt u daar natuurlijk wel de passende onderdelen voor biljarttafels bij. Daarom leveren we ook de universele drop pockets van Buffalo die geschikt zijn voor de Buffalo Pro II tafels, zowel de 8ft als de 9ft. Deze zijn gemaakt van rubber en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om in de tafel te kunnen monteren.

Accessoires onderdelen biljarttafels

Wilt u andere onderdelen van uw biljarttafels vervangen? U kunt bij Biljartwinkel.nl ook terecht voor onderdelen als dopjes voor de biljartbanden, accu's voor de biljarttafel en intiklatjes voor het biljartlaken. Wilt u uw biljarttafel helemaal naar uw eigen wens aanpassen met mooie accessoires? Wij hebben vele tafelaccessoires in ons assortiment waarmee u uw hart kunt ophalen. Wat dacht u van een gepersonaliseerd biljartlaken, een unieke triangle of een scorebord naar keuze? Maak met deze onderdelen uw biljarttafels compleet en speel uw beste spel!

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl is de grootste van Nederland in haar soort. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retourneren en wij geven u een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent personalisatie van uw biljartitems? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!