Naast de elektronische biljart scoreborden hebben wij ook diverse klassieke biljart scoreborden in ons assortiment. Wij hebben een scoreboard voor zowel snooker als regulier biljart in het assortiment, zodat u voor ieder biljartspel de juiste score kunt bijhouden. Bekijk ons aanbod reguliere scoreborden biljart om voor u het juiste biljart scorebord aan te kunnen schaffen. Een biljart scorebord kopen, doet u bij Biljartwinkel.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Biljart Scorebord Small tot 3 personen
€ 38,50
Scoreborden biljart, model vlinder, economy.
Special Price € 49,95 € 54,95
Biljart scorebord small tot 3 personen, economy.
Special Price € 38,50 € 42,95
Biljart Scorebord Vlinder
€ 45,00
Snooker scorebord 4 personen 50/23cm
€ 79,95
Carambole teller
€ 4,50
Snooker Scoreboard, PVC, Black
€ 39,95

Geen voorraad meer

8 artikelen

per pagina

De voordelen van een klassiek biljart scorebord

Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van een klassiek biljart scorebord. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Houten scoreborden: een houten scoreborden is het meest traditionele soort scorebord. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en hebben een klassieke uitstraling. Houten scoreborden zijn vaak hoger in de aanschafprijs dan andere soorten scoreborden, maar ze gaan langer mee en zien er prachtig uit.
  • Professionele touch: een klassiek biljart scorebord geeft uw biljartkamer een professionele uitstraling. Dit is perfect voor als u thuis biljart speelt met vrienden of familie, of als u een biljartcafé of zaal beheert.
  • Maakt het spel leuker: een scorebord kan het spel voor iedereen leuker maken. Spelers kunnen de stand bijhouden en zien wie er wint. Dit kan leiden tot meer competitie tussen spelers. Eenvoudig te gebruiken: Klassieke biljart scoreborden zijn eenvoudig te gebruiken. U hoeft geen ingewikkelde regels te leren of speciale software te installeren.

Onderhoud van een klassiek biljart scorebord

Een klassiek biljart scorebord vereist wat onderhoud om het in goede staat te houden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw scorebord er altijd op zijn best uitziet. Belangrijk is dat u uw klassiek biljart scorebord regelmatig afstoft met een zachte doek om te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het scorebord er mooi uitziet, maar voorkomt ook dat het materiaal beschadigd raakt. Maak gebruik van houten onderhoudsproducten en gebruik af en toe een hoogwaardig hout onderhoudsproduct om het hout van uw scorebord te voeden en te beschermen. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke glans van het hout blijft behouden en voorkomt dat het uitdroogt of barst.

Snooker scorebord

Het snooker scorebord is specifiek ontworpen voor het bijhouden van de scores in het snookerspel. Snooker vereist een ander soort scorebord vanwege de complexere puntentelling in vergelijking met traditioneel biljart. Een snooker scorebord heeft meestal meerdere rijen met schuifjes of kralen om de verschillende scores bij te houden. Daarnaast kan een snooker scorebord voorzien zijn van extra ruimtes om de punten van de rode en gekleurde ballen afzonderlijk te noteren. Dit maakt het mogelijk om een duidelijk overzicht te houden van de stand tijdens een snookerwedstrijd.

Dibo
Facebook Instagram Youtube