Triangles & Balschalen

Biljart triangles en balschalen zijn essentiële onderdelen van het biljartspel. Alle ballen kunnen netjes en in de juiste volgorde worden neergelegd in de triangles. Zo begint het spel alvast op goede voet. Biljartwinkel.nl biedt verschillende varianten triangles en balschalen; zo is er altijd voor ieder wat wils.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Standaard triangles

De standaard triangles zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het gaat hierbij vooral om persoonlijke voorkeur. Kiest u voor een mooi houten triangle of toch liever voor de praktische plastic uitvoering? Alle triangles get the job done. Ze houden de biljartballen keurig op hun plek en zijn gemakkelijk te verwijderen zonder de ballen uit positie te brengen. De normale triangles hebben allen een hoogte van 57,2 mm, perfect voor uw biljart- of poolballen. U kunt bij Biljartwinkel.nl uiteraard ook terecht voor onzichtbare triangles die u gebruikt om uw ballen tot in de perfectie te plaatsen. Deze flinterdunne rack sheets zijn het ideale hulpmiddel voor het plaatsen van de ballen en worden geleverd in sets van zes. De onzichtbare rack sheets kunt u gewoon laten liggen tijdens uw pot biljart; ze hebben nauwelijks invloed op het balverloop. Door de logisch gerangschikte 'diamonds' liggen de ballen altijd strak tegen elkaar aan.

9Ball triangles

Biljartwinkel.nl levert meer dan alleen standaard biljart triangles en balschalen. We leveren ook triangles voor het 9Ball spel. Wilt u het beste van beide werelden? Dan heeft u geluk met de multifunctionele 8- en 9Ball triangles. Deze stevige twee-in-één triangle is zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij het zelfmontage klik- en schuifsysteem. Ideaal voor wanneer u graag afwisselt tussen uw favoriete biljartspellen. Hiervan hebben we ook een onzichtbare rack sheet variatie. Hiermee bespaart u overbodige slijtage aan uw biljartlaken.

All in one triangle

Bent u van alle markten thuis qua pool? Dan hebben wij voor u de ideale triangle in ons assortiment: De Power Rack, Pool, One4all - 8, 9 en 10 ball triangle. Met deze set heeft u voor elke variatie pool de juiste triangle voor handen. Door de gebruikte materialen in deze triangle is het laken minder onderhevig aan slijtage. Deze triangle is ook nog eens duurzaam in gebruik. 

Balschalen voor opslag en vervoer

Bent u een fervente snooker- of poolspeler? Kiest u dan voor één van onze praktische balschalen. Bij Biljartwinkel.nl vindt u perfecte balschalen voor uw poolballen of snookerballen. Onze balschalen hebben plek voor 16 poolballen of 22 snookerballen. De balschalen zijn perfect om uw ballen op te bergen of over te dragen naar een andere tafel. Of u nu op zoek bent naar triangles of balschalen; Biljartwinkel.nl helpt u altijd verder met de perfecte biljartopties voor u.

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Biljartwinkel.nl is de grootste van Nederland in haar soort. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw biljart triangles en balschalen, maar ook voor biljarttafelskeuen en biljartballen, zoals snookerballen. Wat u vandaag bestelt, proberen wij morgen al te leveren. Bij bestellingen van €125,- of meer betaalt u geen bezorgkosten. U kunt altijd gratis retourneren en wij geven u altijd een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en denken met u mee in alle mogelijkheden!