Occasion biljarts

Kopen en Verkopen - Tweedehands biljarttafel

Occasion biljarts, oftewel een tweedehands biljarttafel, koopt en verkoopt u bij Biljartwinkel.nl. Wij hebben altijd een voorraad van zo'n twintig tweedehands biljarttafels in onze showroom, waarvan we er veertien hebben opgesteld. U bent van harte welkom om onze tweedehands biljarttafels zelf te komen testen. Daarnaast kunnen wij u ook van het nodige advies voorzien. Kijk vooraf goed welke afmeting biljarttafel bij u thuis kan staan en houd er rekening mee dat er voldoende ruimte vrij blijft om de tafel heen. Onze experts helpen u graag in uw zoektocht naar een tweedehands biljarttafel.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Occasion biljarts verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehands biljarttafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren zowel fonkelnieuwe als tweedehands biljarttafels. Het assortiment biedt altijd veel afwisseling. Groot, klein, met groen laken, blauw laken, verschillende gewichtsklassen en diverse bekende merken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van biljart kunnen wij u van goed advies voorzien bij de aanschaf van een tweedehands biljarttafel.

Voor de bestelling van een tweedehands biljarttafel gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn af magazijn, tenzij anders vermeld
  • In overleg kunnen wij uw tweedehands biljarttafel ook bezorgen en/of monteren
  • Dibo geeft u altijd eerlijk en betrouwbaar advies
  • Wij adviseren/ bemiddelen/ verhuizen ook bij aankoop van een tweedehands biljarttafel via een ander kanaal
  • U kunt ons ook inhuren voor verhuizingen, transport, onderhoud et cetera van tweedehands biljarttafels

 

Occasion biljarts inkoop

U kunt bij ons niet alleen occasion biljarts kopen, u kunt ze ook aan ons verkopen. Wilt u - om welke reden dan ook - uw biljarttafel verkopen? Laat het ons weten. Onze specialisten zullen de tafel bekijken en u terugmailen of -bellen met een bod. Bekijk hier hoe het werkt.

 

Tweedehands biljarttafels en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod tweedehands biljarttafels, maar wist u dat we ook verhuren? Denk aan biljarttafels en pooltafels, maar ook aan airhockeytafels, flipperkasten en dartbanen. Ook voor al uw biljart accessoires kunt u bij ons aankloppen. Denk onder andere aan biljartballen, verlichting, keurekken, pomeransen en topeinden. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0570 - 628304. Onze experts helpen u graag.