Occasion biljarts

 

Kopen en Verkopen - Tweedehands biljarttafels

Occasion biljarts, oftewel tweedehands biljarttafels, koopt en verkoopt u bij Biljartwinkel.nl. Wij hebben altijd een voorraad van zo'n twintig tweedehands biljarttafels in onze showroom, waarvan we er veertien hebben opgesteld. U bent van harte welkom om zelf een tweedehands biljarttafel uit te testen. Daarnaast kunnen wij u ook van het nodige advies voorzien. Welke afmeting past bij mij thuis? Waar moet ik verder op letten? Onze experts helpen u graag in uw zoektocht naar een tweedehands biljarttafel.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Occasion biljarts verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehands biljarttafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren zowel fonkelnieuwe als tweedehands biljarttafels. Groot, klein, met groen laken, blauw laken en in verschillende gewichtsklassen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van biljart kunnen wij u van goed advies voorzien bij de aanschaf van een tweedehands bijarttafel.

Voor de bestelling van een tweedehands biljarttafel gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn af magazijn tenzij anders vermeld
  • In overleg kunnen wij uw tweedehands biljarttafel ook bezorgen en/of monteren!
  • Dibo geeft u altijd eerlijk en betrouwbaar advies.
  • Wij adviseren/ bemiddelen/ verhuizen ook bij aankoop van een tweedehands biljarttafel via een ander kanaal
  • U kunt ons ook inhuren voor verhuizingen, transport, onderhoud enz. van uw tweedehands biljarttafel

Occasion biljarts inkoop

U kunt bij ons niet alleen occasion biljarts kopen, wij kopen ze ook van u. Wilt u - om welke reden dan ook - uw biljarttafel verkopen?  Onze specialisten zullen deze bekijken en u terug mailen of bellen met een bod. Bekijk hier hoe het werkt. 

Occasion biljarts en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod tweedehands biljarttafels, maar wist u dat we ook verhuren? En dat u ook voor accessoires bij ons kunt aankloppen? Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0570 - 628304. Onze experts helpen u graag.