Pooltafels

 

Pooltafels kopen

Pooltafels bestelt u simpel en snel bij Biljartwinkel.nl, de grootste biljartwinkel van Nederland. Een pooltafel kunt u bij u thuis neerzetten, maar onze tafels zijn ook geschikt voor sportkantines, cafés en andere openbare gelegenheden. Wij leveren ze in diverse soorten en maten. Zo zijn er verschillende afmetingen en verschilt het gewicht per pooltafel. Zelf geen expert op dit gebied? Wij voorzien u graag van uitgebreid advies.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Nieuwe pooltafel kopen

Met ons brede aanbod speelt iedereen zijn favoriete poolbiljart. Het meest gespeelde biljartspel in Nederland is 8-ball. Maar natuurlijk bestaan er nog veel meer varianten, waaronder Straightpool, One Pocket en 10-ball. Biljartwinkel.nl is leverancier van verschillende merken pooltafels. Bij ons kunt u een nieuwe pooltafel kopen in verschillende maten, prijsklassen en merken. Onze merken:

 

Diverse soorten pooltafels

Wilt u een professionele pooltafel van topkwaliteit? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de 9FT Dynamic pool III. Dit is een EPBP goedgekeurde wedstrijdtafel die gebruikt wordt bij Europese en wereldkampioenschappen. Voor het eersteklas laken van Simonis dat op de tafel komt, kunt u kiezen uit diverse stijlvolle kleuren. Bezorging is gratis en professionele montage behoort tot de mogelijkheden.

Pooltafel 6ft

Bent u een beginnende speler en zoekt u een pooltafel die past in vrijwel elke woonkamer? Dan is een pooltafel 6ft zeer geschikt! Een pooltafel 6ft heeft een speelmaat van 160x80 cm. Wij beschikken over verschillende modellen, variërend in verschillende prijsklasse. Zo is er voor iedereen een geschikte pooltafel 6ft.

Pooltafel 7ft

Op zoek naar pooltafels voor uw organisatie in de hospitality branche? Dan is de Buffalo Viking pooltafel 7ft zeer geschikt. Deze tafel is coin operated, stootbestendig en heeft een strak design. Door de gebogen vormgeving is het nagenoeg onmogelijk om er glazen op te zetten. Een ideale tafel voor cafés, bars et cetera dus.

Pooltafel 8ft

Een pooltafel 8ft heeft een speelmaat van 221x111 cm. De meeste tafels in openbare ruimtes zijn een 9ft of 8ft tafel. Hoe groter de tafel is, hoe lastiger het inschatten van de juiste hoeken. Professionals spelen daarom graag met een pooltafel 8ft. Maar ook als u op zoek bent naar een pooltafel voor uw openbare ruimte is een pooltafel 8ft zeer geschikt.

 

Tweedehands tafels

Biljartwinkel heeft een constante voorraad van ongeveer 20 gebruikte biljarttafels waarvan 14 tafels opgesteld staan om ze te kunnen uitproberen. Zowel pool- en caramboletafels hebben wij in verschillende occasion uitvoeringen op voorraad. Deze voorraad wisselt. Een pooltafel verkopen? Wij kopen ook gebruikte pooltafels op. Hiervoor kunt u een foto mailen naar info@biljartwinkel.nl, dan ontvangt u van ons een bod naar waarde.

 

Voorwaarden bij poolbiljart kopen

Voor de bestelling van pooltafels gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaalprijzen
  • De tafels zullen in pakketten aangeleverd worden
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven

 

Pooltafels en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod pooltafels en zelfs uit unieke custom made poolbiljarts. Daarnaast vindt u in onze webshop ook keuen, keu accessoires, tafel accessoires en diverse andere biljartbenodigdheden. Ook voor de verhuur van onder andere pooltafels kunt u bij ons terecht. Kom gerust langs in onze showroom voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.