Pooltafels

 

Pooltafels kopen

Pooltafels bestelt u simpel en snel bij Biljartwinkel.nl, de grootste biljartwinkel van Nederland. Een pooltafel voor bij u thuis, maar onze tafels zijn ook geschikt voor sportkantines, café's en andere openbare gelegenheden. Wij leveren ze in diverse soorten en maten. Zo zijn er verschillende afmetingen en verschilt het gewicht per pooltafel. Zelf geen expert op dat gebied? Wij kunnen u uitgebreid adviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Nieuwe pooltafels

Met ons brede aanbod speelt iedereen zijn favoriete poolbiljart. Het meest gespeelde biljartspel in Nederland is 8-ball. Maar natuurlijk bestaan er nog veel meer varianten, waaronder Straightpool, One Pocket en 10-ball. Biljartwinkel.nl is leverancier van verschillende merken pooltafels. Wij hebben nieuwe pooltafels in verschillende maten, prijsklassen en merken. Onze merken: 

Tweedehands pooltafels

Biljartwinkel heeft een constante voorraad van ongeveer 20 gebruikte biljarttafels waarvan 14 tafels opgesteld staan om ze te kunnen uitproberen. Zowel pool- en caramboletafels hebben wij in verschillende occasion uitvoeringen op voorraad. Deze voorraad wisselt. Een pooltafel verkopen? Wij kopen ook gebruikte pooltafels op. Hiervoor kunt u een foto mailen naar info@biljartwinkel.nl, dan ontvangt u van ons een bod naar waarde.

Voorwaarden pooltafels

Voor de bestelling van pooltafels gelden de volgende voorwaarden:

  • De afgebeelde prijzen zijn afhaal prijzen!
  • De tafels zullen in paketten aangeleverd worden!
  • Tegen meerprijs kunnen wij de tafels ook bezorgen en/of monteren!
  • Voor een goede afhandeling raden wij u aan om voor de bestelling van een biljarttafel altijd contact met ons op te nemen zodat wij u een gedegen en betrouwbaar advies kunnen geven.

  

Pooltafels en meer

Bij Biljartwinkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod pooltafels en zelfs uit unieke custom made poolbiljarts. En u vind in onze webshop ook keuen, accessoires en diverse andere biljart benodigdheden. Kom gerust langs in onze showroom voor persoonlijk advies of om de producten vrijblijvend uit te proberen!