Gewichten voor de keu


Gewichten voor de keu

Gewichten kunnen net dat beetje extra gewicht geven aan uw biljartkeu. Zo kunt uw keu aanpassen naar het gewicht dat u fijn vindt. Bij Biljartwinkel.nl vindt u een breed assortiment gewichten voor de keu. U kunt bij ons terecht voor gewichtsschroeven, gewichtringen, gewichtensets of inbussleutels voor het aanpassen van het gewicht van uw keu. De gewichten voor de keu zijn beschikbaar van verschillende merken, zoals Raymond Ceulemans, Molinari, Longoni en Nova Rossi.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Keugewichten

De lengte van een biljartkeu is reglementair vastgesteld. Deze mag niet langer zijn dan 150cm. Het gewicht van de keu is daarentegen niet reglementair vastgesteld. Elke speler kan dus spelen met een keu die het voor hem gewenste gewicht heeft. Het gewicht kan ten eerste uitmaken voor het speltype dat gepeeld wordt. Daarnaast heeft het in de meeste gevallen te maken met de persoonlijke voorkeur van de speler. De ene speler heeft graag een wat lichtere keu, terwijl de ander liever fijner speelt met een zwaardere keu. In het laatste geval is het goed om gebruik te maken van gewichten voor de keu.

Soorten gewichten voor de keu

Bij Biljartwinkel vindt u een diverse soorten gewichten voor de keu:

  • Gewichtsschroeven - Deze zijn beschikbaar in verschillende gewichten, uiteenlopende van 2 tot 60 gram.
  • Gewichtsringen - Een gewichtsring is geschikt voor twee- en driedelige biljartkeuen. De ringen dienen namelijk tussen de afzonderlijke delen bevestigd te worden. Ze zijn beschikbaar in gewichten uiteenlopende van 10 tot 40 gram.
  • Gewichtensets - We hebben gewichtensets voor diverse biljartkeuen, zoals de luxe set van Molinari. Deze bestaat uit 6 schroeven tussen de 2,5 en 50 gram en een speciale sleutel.   

Keu accessoires en overige artikelen

Naast gewichten voor de keu bent u ook voor andere keu accessoires  bij Biljartwinkel op de juiste plek. Handschoenenhandgrepen, ferrules of topeinden nodig? Neem gerust een kijkje in het assortiment. Maar ook voor het onderhoud van uw keu staan wij voor u klaar. Naast alle keu accessoires koopt u bij ons natuurlijk ook diverse soorten keuen, zoals carambole keuen en snooker keuen. En bent u toe aan een nieuwe biljarttafel? Wij hebben prachtige nieuwe exemplaren, maar ook occasions. In onze showroom staan er altijd een aantal opgesteld, zodat u ze kunt uitproberen.  

Contact met Biljartwinkel

Heeft u vragen over gewichten voor de keu of andere vragen over ons assortiment? Wij staan u graag te woord. Bel ons gerust. U bent ook van harte welkom in onze winkel, waar wij u persoonlijk kunnen adviseren.