Gewichten voor de keu


Gewichten voor de keu

Gewichtjes voor net dat beetje extra gewicht in het achtereind in je keu. Bij Biljartwinkel.nl vindt u een breed assortiment met gewichten voor de keu. De gewichten zijn beschikbaar van verschillende merken zoals; Raymond Ceulemans, Molinari, longoni of Nova Rossi. Gewichtjes, gewichtringen of inbussleutels voor het verstellen van de gewichten. Bij Biljartwinkel.nl kunt u terecht.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren


Keu gewichten

De lengte van de keu is reglementair vastgesteld, deze mag niet langer zijn dan 150cm. Het gewicht daar in tegen is niet reglementair vastgesteld en mag dus elk gewicht aannemen dat gewenst is door de speler. Het gewicht kan ten eerste uitmaken voor het speltype dat gepeeld wordt. Daarnaast heeft het in de meeste gevallen te maken met de voorkeur van de speler.

Soorten gewichten

Bij Dartwinkel.nl is er grote verscheidenheid aan gewichtjes voor de keu. Ten eerste vindt u de wel bekende gewichtschroeven die beschikbaar zijn in verschillende gewichten. Deze zijn beschikbaar tussen de 2 gram en 60 gram. Ook is er de mogelijkheid voor gewichtsringen, deze kunnen bevestigd worden tussen twee- en driedelige biljartkeuen en zijn beschikbaar tussen de 10 gram en 40 gram. Tot slot is er nog de gewichtsschroef. Deze schroef is beschikbaar tussen de 11 en 65 gram.

Keu accessoires 

Ook voor andere keu accessoires bent u bij Biljartwinkel op de goede plek. Handschoenen, handgrepen of topeinden? Neem gerust een kijkje in het assortiment. Maar ook voor de onderhoud van uw keu staan wij voor u klaar.  

Informatie

Heeft u vragen over keu gewichten of andere vragen over ons assortiment ? Wij staan u graag te woord. Bel ons gerust. U bent ook van harte welkom in onze winkel waar wij u persoonlijk hulp kunnen bieden.