Handgrepen


Handgrepen

Meer grip op het spel? Dan heeft u goede handgrepen voor uw biljartkeuen nodig! In onze Biljartwinkel treft u diverse kleuren, formaten en materialen. Voor extra grip zijn er handgrepen met profiel, met een wafelpatroon of speciale NoSlip Grip handgrepen. Bestelt u online een losse biljartkeu en een handgreep, dan monteren wij hem gratis voor u.
 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Handgrepen: latex, suède of met patroon 

Onze biljart handgrepen zijn er in vele soorten en maten. De functie van een handgreep is meer grip en uiteindelijk een betere keucontrole, daarom is het materiaal erg belangrijk. Het moet stroef zijn, zodat u nooit grip verliest – zelfs niet bij hele spannende potjes waar u klamme handjes van krijgt! Wij hebben handgrepen van suède, latex en diverse handgrepen met een profiel. De prijzen variëren van € 4,95 tot € 25,-.

Zelf uw handgrepen installeren

Heeft u bij ons losse biljartonderdelen gekocht: een keu, een pomerans en een handgreep? Dan kunt u deze gratis door ons in elkaar laten zetten – ook als u online heeft besteld. Wordt het lastig om persoonlijk langs te komen voor de installatie van uw biljartkeu? Volg dan de volgende instructies: 

  • Schuif de rubberen handgreep over de top naar beneden tot hij niet verder gaat
  • Rol het rubber van onder af naar boven tot een ring
  • Keer de ring om en rol de ring helemaal naar beneden naar de gewenste positie op het ondereind
  • Rol de grip weer af naar de bovenkant

Niet gelukt? Bekijk dan deze instructievideo.

Biljart handgrepen en andere accessoires bij Biljartwinkel

Beleef de totale biljartervaring met de biljartaccessoires van Biljartwinkel.nl. U kunt bij ons niet alleen terecht voor biljart handgrepen, wij hebben veel meer accessoires voor u om de totale biljartervaring te beleven:

Meer biljart accessoires 

Naast handgrepen, vindt u nog diverse andere biljart accessoires bij Biljartwinkel. Van keu accessoires en tafel accessoires tot complete biljarttafels en biljart verhuur. Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie? Onze specialisten helpen je graag verder. Bezoek onze winkel in Deventer of neem online contact op.