Handgrepen

Handgrepen

Meer grip op het spel? Dan heeft u goede handgrepen voor uw biljartkeuen nodig! In onze Biljartwinkel treft u diverse kleuren, formaten en materialen. Voor extra grip zijn er grepen met profiel, met een wafelpatroon of speciale NoSlip Grip uitvoeringen. Bestelt u online een losse biljartkeu en een handgreep, dan monteren wij die gratis voor u.
 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Handgrepen: latex, suède of met patroon 

Onze biljart handgrepen zijn er in vele soorten en maten. De functie ervan is meer grip en uiteindelijk een betere keucontrole, daarom is het materiaal erg belangrijk. Het moet stroef zijn, zodat u nooit grip verliest – zelfs niet bij hele spannende potjes waar u klamme handen van krijgt! Wij hebben handgrepen van suède, latex en diverse gripprofielen. Ons aanbod is voor elke biljarter, van beginner tot gevorderde en bevat vele topmerken. U heeft uw professionele grip al vanaf € 4,95,-.

 

Zelf uw handgrepen installeren

Heeft u bij uw losse keu en handgreep gekocht? Dan kunt u deze gratis door ons in elkaar laten zetten – ook als u online heeft besteld. Wordt het lastig om persoonlijk langs te komen voor de installatie van uw biljartkeu? Volg dan de volgende instructies: 

  • Schuif de rubberen sleeve over de top naar beneden tot hij niet verder gaat
  • Rol het rubber van onderaf naar boven tot een ring
  • Keer de ring om en rol de ring helemaal naar beneden naar de gewenste positie op het ondereind
  • Rol de grip weer af naar de bovenkant

Niet gelukt? Bekijk dan deze instructievideo.

 

Meer accessoires bij Biljartwinkel

Beleef de totale biljartervaring met de biljartaccessoires van Biljartwinkel.nl. U kunt bij ons niet alleen terecht voor biljart handgrepen, wij hebben veel meer accessoires voor u om de totale biljartervaring te beleven. Van keu accessoires en tafel accessoires tot complete biljarttafels en biljart verhuur. Wij hebben alles om uw spel te bevorderen.

 

Contact

Heeft u uw perfecte handgreep al gevonden of heeft u nog advies nodig? Kom dan langs onze winkel in Deventer. Is dat niet helemaal mogelijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.  Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een van onze banen of tafels? Ook dit kunt u vragen door contact op te nemen met een van onze medewerkers.