Handschoenen


Handschoenen

Handschoenen nodig voor tijdens het biljarten? Biljartwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan biljarthandschoenen. Van diverse merken, voor links- en rechtshandigen en met een perfecte pasvorm. U vindt o.a. onderstaande merken in ons assortiment:
 

-       IBS

-       Kamui

-       Longoni

-       Molinari

-       Mecguanto

-       Renzline

-       NovaRossi

 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

 

 

 

Biljarthandschoenen

Handschoenen worden bij biljart vaak gebruikt voor een soepele(re) keuvoering. Vooral bij Libre (het korte spel) kan men bijna niet zonder handschoen, zeker niet als u ook vaak vochtige handen heeft. De meest voorkomende biljarthandschoen is die voor de linkerhand. Dit komt simpelweg doordat de meeste biljarters rechtshandig zijn en met die hand hun keu bedienen. Alle handschoenen van Biljartwinkel.nl zijn linkshandig, tenzij anders wordt vermeld.


Longoni, Mecguanto en andere merken

Al onze biljarthandschoenen hebben een perfecte pasvorm. Ze zijn uiterst rekbaar en sommige modellen zijn tweehandig: ze kunnen zowel rechts, als links worden gedragen. Daarnaast zijn er verschillende andere opties qua modelkeuze: met of zonder klittenband, handschoenen met suede binnenvoering tegen slijtage en diverse gekke printjes. De betere merken, bijvoorbeeld Longoni en Mecguanto hebben een betere pasvorm en minder dikke naden. Merken als Molinari leveren zelfs opengewerkte stof voor betere ventilatie tijdens het spelen, waardoor u minder snel klamme handen krijgt. Onze handschoenen zijn er in verschillende maten. Van heel klein tot XL. De maten staan gelijk aan de lengte van uw hand(en). Dit kan per merk verschillen, daar geven we met de maattabel altijd de lengtemaat aan.
 

Meer dan alleen biljarthandschoenen

Naast biljarthandschoenen, hebben wij een ruim assortiment aan keu accessoires en tafel accessoires en u kunt bij ons ook terecht voor complete biljarttafels en biljart verhuur. Voor persoonlijk bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Onze specialisten kunnen u daar van alles over de biljarthandschoenen en biljarten in het algemeen vertellen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen.