Protectors


Protectors

Protectors voor het schroefdraad of de pomerans? Bij Biljartwinkel.nl hebben we verschillende protectors beschikbaar voor het topeind of het ondereind. De protectors zijn van de volgende merken aanwezig; Adam, Raymond Ceulemans, Buffalo, Artemis, Longoni, Nova Rossi en Caudron. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren


Schroefdraad protectors

De schroefdraad van de keu is een kwetsbaar onderdeel. Het is ten alle tijden belangrijk dat deze beschermt wordt wanneer deze niet is voorzien van bijvoorbeeld een schroefgewicht. Daarom biedt Biljratwinkel.nl verschillende soorten schroefdraad protectors aan. Deze protectors kunnen gemakkelijk op topeinden of ondereinden, afhankelijk van de protector, worden gemonteerd. 


Pomerans protectors

Een pomerans protector heeft drie functies. Ten eerste beschermt het de pomerans tegen stoten, schuren of andere schade. Daarnaast beschermt de protector de pomerans tegen uitdroging en verharding. Tot slot is het door een pomerans protector gemakkelijk om uw keu mee te nemen zonder dat u krijt vlekken creëert in uw tas.
   

Keu artikelen

Naast onze schroefdraad- en pomerans protectors beschikt Biljartwinkel.nl uit een groot assortiment biljart artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor biljarttafelskeu accessoires, keuen of tafel accessoires. Kijk gerust rond in ons assortiment.


Contact

Liever persoonlijk contact voor advies over protectors? of heeft u andere vragen? Neem contact op met ons of kom ons bezoeken in Deventer, Bergenvaardersstraat 15.