Protectors


Protectors

Protectors nodig voor het schroefdraad of de pomerans van uw biljartkeu? Bij Biljartwinkel.nl hebben we verschillende protectors beschikbaar voor het topeind of het ondereind, zowel los als in sets. We hebben protectors van de volgende merken in ons assortiment: Adam, Raymond Ceulemans, Buffalo, Artemis, Longoni, Nova Rossi en Caudron. Een deel van de bij ons verkrijgbare exemplaren past op keuen van meerdere merken. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Protectors

Heeft u protectors nodig voor het schroefdraad of de pomerans van uw biljartkeu? Biljartwinkel.nl heeft diverse protectors beschikbaar voor zowel het topeind als het ondereind. 

Schroefdraad protectors

De schroefdraad van de keu is een kwetsbaar onderdeel. Het is belangrijk dat deze beschermd wordt wanneer hij niet is voorzien van bijvoorbeeld een schroefgewicht. Daarom biedt Biljartwinkel.nl verschillende soorten schroefdraad protectors aan. Deze protectors kunnen, afhankelijk van de protector, gemakkelijk op topeinden of ondereinden worden gemonteerd. Zo weet u zeker dat de schroefdraad niet beschadigd raakt. 

Pomerans protectors

De pomerans is het meest belangrijke onderdeel van uw biljartkeu. Met de pomerans raakt u de biljartbal. Een goede reden om na te denken over de bescherming ervan met onze protectors, zodat ze in goede conditie blijven. Een pomerans protector heeft drie functies. Ten eerste beschermt het de pomerans tegen stoten, schuren of andere schade. Daarnaast beschermt de protector de pomerans tegen uitdroging en verharding. Tot slot is het door een pomerans protector gemakkelijk om uw keu mee te nemen zonder dat u krijtvlekken creëert in uw tas.

Keu artikelen

Naast onze schroefdraad- en pomerans protectors beschikt Biljartwinkel.nl over een groot assortiment biljartartikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor diverse andere keu accessoires, zoals onderhoudsproducten, topeinden, pomeransen en ferrules. Ook voor keuen, biljarttafels en tafel accessoires zoals scoreborden, verlichting en afdekzeil zit u goed. U vindt bij ons kortom alles om uw biljartervaring compleet te maken. Kijk gerust rond in ons assortiment. Wilt u de artikelen die u op het oog heeft liever eerst in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Daar voorzien we u graag van advies en kunt u keuen en biljarttafels testen.

Bestellen en contact

Als u uw biljartartikelen voor 18:00 uur bestelt in onze webshop, dan verzenden we ze doorgaans nog dezelfde dag, mits alles op voorraad is. Is dit niet het geval, dan hoort u het zo snel mogelijk. Orders boven de € 125,- verzenden we binnen Nederland gratis. Retourneren kan gratis tot 14 dagen na ontvangst. Wilt u meer weten over onze protectors of heeft u vragen over andere producten? Neem contact op met ons of kom naar onze winkel.