Keu Extensions


Keu extensions

Van plan om uw biljartkeu te verlengen? Bij Biljartwinkel.nl vindt u een breed assortiment keu extensions. Keu extensions geven u net dat extra bereik tijdens het spelen. De keu extensions zijn bij ons beschikbaar van de merken Adam, Artemis, Buffalo, Jos Bongers, Longoni, Molinari en Predator. 

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Functie van de keu extensions.

De extension van de keu is, zoals de naam extension al zegt, een verlengstuk voor op de keu. Deze extra lengte kan uitmaken voor net dat stukje extra bereik om de bal te kunnen stoten. Daarnaast is het ook mogelijk om een verlengstuk met extra grip aan te schaffen. Dit kan helpen om tijdens een spannend moment, met zwetende handen, die moeilijke bal toch goed te raken. De keu extensions zorgen dus voor meer balans en controle.


Keu extensions maten

De keu extensions zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan maten. Zo zijn ze bij ons beschikbaar vanaf 10cm tot en met 30cm, afhankelijk van de wens van de speler. Ook is er de mogelijkheid om een uitschuifbare keu extension aan te schaffen. Deze kan gemakkelijk worden aangepast aan de extra centimeters die u op dat moment nodig heeft. Houdt er rekening mee: Volgens de regelgeving mag de keu niet langer zijn dan 150cm. Let hier dus op bij de aanschaf en het plaatsen van een keu verlengstuk.
De keu extensions zijn bij ons beschikbaar van de volgende merken:

 

Andere keu onderdelen

Biljartwinkel.nl is dé biljartshop en -specialist wanneer u fan bent van biljart. Wij hebben een diep en breed assortiment als het aankomt op biljartsport. Bij ons vindt u bijvoorbeeld ook topeinden, biljart handschoenen of handgrepen. Maar ook voor de onderhoud van de keu bent u bij ons op het juiste adres. 

Persoonlijk advies

Liever persoonlijk advies voor u overgaat tot aankoop? Aan de bergenvaardersstraat in Deventer bent u van harte welkom in onze winkel. Onze experts kunnen u alles vertellen over de keu, onderhoud of andere vragen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.