Keu onderhoud


Keu onderhoud

Bent u een fervent biljarter? Dan hoeven wij u niet te vertellen dat keu onderhoud belangrijk is. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse producten waarmee u ervoor kunt zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw biljartkeu. Zijn bepaalde onderdelen van uw keu versleten, bijvoorbeeld de pomerans of het topeind? Deze vindt u ook in onze winkel. U kunt uw keu hiermee zelf vernieuwen of ons inschakelen voor het keu onderhoud door de onderdelen ons te laten vervangen.

Keu onderhoud pomeransen

De pomerans is het deel van de keu dat het meeste onderhoud vereist. De pomerans moet zo nu en dan worden bijgewerkt met een pomerans slijper, schuurblokje of soortgelijke materialen. Op den duur wordt de pomerans steeds dunner en is op een gegeven moment toe aan vervanging. Wij kunnen pomeransen vervangen voor elke biljartkeu: 1 delige keuencarambole keuenkinder keuenpool keuen en snooker keuen.

Keu onderhoud topeinden

Naast de pomeransen, dienen ook de topeinden van keuen zo nu en dan te worden bijgewerkt. Tijdens het spelen komen er namelijk regelmatig krijtresten op het topeind. Om het topeind goed glad te houden kan een handdoek en een speciaal schoonmaakmiddel voor topeinden worden gebruikt. Onze artikelen zijn onderverdeeld in twee categorieën: poetsen en schuren en slijpen. In beide collecties vindt u diverse middelen om krijtresten en ander vuil van het topeind van uw biljartkeu te verwijderen.

Keu accessoires

Naast keu onderhoud, biedt Biljartwinkel.nl ook diverse keu accessoires en tafel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthouders, rubber doppenkoffers en tassenU kunt ook bij ons winkelen voor complete biljarttafels en zelfs voor biljartverhuur. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie hierover.

Persoonlijk advies

Liever persoonlijk advies voordat u overgaat tot aankoop? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Onze experts kunnen u alles vertellen over keu onderhoud, biljart accessoires en biljarten in het algemeen. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.