Keu onderhoud


Keu onderhoud

Fervent biljarter? Dan weet u dat keu onderhoud belangrijk is. Bij Biljartwinkel.nl vindt u diverse tools die ervoor zorgen dat uw biljartkeu jaren meegaat. Zijn bepaalde onderdelen van uw keu versleten, bijvoorbeeld de pomerans of het topeind? Deze vindt u ook in onze winkel. U kunt uw keu hiermee zelf vernieuwen of de onderdelen door ons laten vervangen.

 

Pomeransen

Pomeransen zijn het gedeelte van een biljartkeu die het meeste onderhoud vereisen. De pomerans moet zo nu en dan worden bijgewerkt met een pomerans slijper, schuurblokje of soortgelijke materialen. Op den duur wordt de pomerans steeds dunner en is op een gegeven moment toe aan vervanging. Dibo Biljartwinkel.nl kan pomeransen vervangen voor elke biljartkeu: van 1 delige keuen, carambole keuen en kinder keuen tot pool keuen en snooker keuen.
 

Topeinden

Naast de pomeransen, dienen ook de topeinden van keuen zo nu en dan te worden bijgewerkt. Tijdens het spelen komen er namelijk regelmatig krijtresten op het topeind. Om het topeind goed glad te houden kan een handdoek en een speciaal schoonmaakmiddel voor topeinden worden gebruikt. Onze artiekelen zijn onderverdeel in twee categorieën: Poetsen en Scuren en Slijpen. In beide collecties vindt u diverse middelen om krijtresten en ander vuil van uw biljartkeu te verwijderen.
 

Keu Accessoires

Naast keu onderhoud, biedt Biljartwinkel.nl ook diverse keu accessoires en tafel accessoires, denk bijvoorbeeld aan krijt en krijthouders, rubber doppenkoffers en tassenU kunt ook bij ons winkelen voor complete biljarttafels en zelfs voor biljartverhuur. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie hierover.

Persoonlijk advies

Liever persoonlijk advies voordat u overgaat tot aankoop? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Onze experts kunnen u alles vertellen over keu onderhoud, biljart accessoiren en biljarten in het algemeen. Niet in de buurt? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.