POETSEN

Keu poetsen

Keu onderhoud is van cruciaal belang om de levensduur te verlengen. Bij Biljartwinkel.nl bieden we daarom verschillende producten aan om uw keu te poetsen, zo blijft uw keu in topconditie.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Keu schoonmaken is essentieel

Het poetsen van uw keu is een essentieel onderdeel van het onderhoudsproces. Naast dat een schone keu er natuurlijk mooi uitziet, heeft het ook andere voordelen. De invloed op de speelbaarheid en de nauwkeurigheid van het stoten. Met een keu schoonmaken zorgt u ervoor dat het vuil wordt verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan vet en andere onzuiverheden. Wanneer al het vuil is verwijderd, kunt u spelen zonder ongewenste wrijving.

Schoonmaakmiddelen voor keu poetsen

Voor een keu poetsen raden wij de poetsmiddelen van Biljartwinkel.nl aan. Deze zijn ontworpen om effectief vuil te verwijderen zonder uw keu te beschadigen. Na het schoonmaken is uw keu weer schoon en glanzend, klaar voor gebruik op de biljarttafel.

Voordelen keu poetsen

Een keu schoonmaken biedt vele voordelen. We zetten enkele voordelen voor u op een rijtje:

-       Verlenging van de levensduur: door uw keu regelmatig schoon te maken wordt de levensduur van uw keu verlengd.

-       Verbeterde grip: met uw keu poetsen verwijdert u al het overtollige vuil, hierdoor ervaart u een betere grip.

-       Esthetisch aantrekkelijk: naast dat een schoongemaakte keu fijner speelt, ziet het er esthetisch ook beter uit.

-       Voorkomen houtdegradatie: onze schoonmaakmiddelen zorgen naast het poetsen ook voor een beschermende laag. Zo is het hout beter bestemd tegen vocht en tempratuurschommelingen. 

Meer dan alleen keu poetsen

Naast producten om uw keu te poetsen, kunt u bij ons ook terecht voor andere keu accessoires. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, handgrepen of keu hulpstukken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor complete biljarttafels en biljartverhuur. Alles voor een leuk potje biljart! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.