Keu schuren

Schuren en slijpen

Om uw biljartkeu is topconditie te houden is het essentieel om regelmatig uw keu te schuren en slijpen. Bij Biljartwinkel.nl hebben we diverse producten voor het onderhouden van uw keu. Houdt uw spel soepel en nauwkeurig met onze keu schuurmiddelen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Waarom keu slijpen en schuren?

Een goed geslepen keu top zorgt ervoor dat uw nauwkeuriger kunt stoten. Na verloop van tijd kan de top zijn gladheid verliezen door gebruik. Daarnaast heeft een keu schuren nog een voordeel: de levensduur van uw keu wordt verlengd. Door uw keu slijpen zorgt u ervoor dat oneffenheden en beschadigingen verdwijnen. Met een consistente speelervaring als gevolg!

Keu schuurmiddelen

Om een soepel spel te kunnen spelen, dient u de top regelmatig schoon te maken. Er zijn diverse keu schuurmiddelen die u hiervoor kunt gebruiken. Alle keu schuurmiddelen die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen daarmee aan de eisen van alle biljartspelers. Ontdek al onze middelen voor een keu schuren en geef je de keu de aandacht die het verdient.

Voordelen regelmatig keu schuren

-       Draagt bij aan de algehele duurzaamheid van je keu

-       Optimale grip tijdens het stoten

-       Minimale wrijving tussen de top en de bal, waardoor u preciezer kan stoten

Kortom regelmatig uw keu schuren draagt bij aan uw prestaties en biljartonderhoud. Uiteindelijk draagt het dus bij aan uw plezier aan de biljarttafel.

Meer dan alleen keu schuren

We hebben bij Biljartwinkel.nl meer dan alleen producten voor uw keu slijpen en schuren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor andere keu accessoires zoals handschoenen, keu hulpstukken en tassen. Natuurlijk bieden wij ook keuen, biljarttafels en tafel accessoires aan. Alles voor uw biljartspel vind u bij Biljartwinkel.nl! Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u graag advies? Kom dan eens langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op.