Keu Koffers

Een keukoffer is de ideale manier om uw keu netjes op te bergen. Een goede opbergplak voor uw keu kan namelijk niet ontbreken. Bij Biljartwinkel.nl beschikken wij over een ruim assortiment aan keukoffers, keutassen en keukokers. 
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Waarom een keukoffer?

Het opbergen van uw keu doet u eenvoudig in een keukoffer. In de speciale koffers blijft uw keu schoon en veilig bewaard. Daarnaast neemt u de keu hierin ook makkelijk mee. Wij beschikken over keukoffers met 2 vakken en 3 vakken te vinden. De varianten met 2 vakken bieden ruimte voor 1 ondereind en 1 topdeel. In de modellen met 3 vakken kunt u 1 ondereind en 2 topdelen kwijt. In ons assortiment kunt u keukoffers met verschillende uitstralingen vinden. Zo heeft u een koffer die bij u past.

Keutassen en keukokers

Naast keukoffers is het ook mogelijk uw keu op te bergen in kokers of tassen. Door de bijgeleverde schouderbanden zijn kokers en tassen perfect voor het meenemen van uw keu op de fiets of scooter. Het voordeel van een tas en een koker is de extra opbergruimte die erbij komt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw krijt en andere accessoires ook kwijt in de tas of koker. Voor de speler die veel meeneemt is de 2/2 Keukoker Style een ideale koker. Deze biedt ruimte voor 2 butts en 4 shafts, daarnaast zijn er ook zijvakken waar de biljartaccessoires in kunnen. Zowel de kokers als de tassen zijn in verschillende maten, kleuren en materialen te krijgen.

Meer dan keukoffers

Alles voor uw biljart- en poolspel is te vinden in ons assortiment; van de meest prachtige tafels tot handige scoreborden. Voor het complete plaatje bieden wij ook producten, zoals tafelverwarming, markeeronderdelen en balltimers. Bij Biljartwinkel.nl vindt u alles wat u wenst voor een goede pot biljart of pool. Of u nu met vrienden speelt of professioneel, met de juiste accessoires ervaart u meer speelplezier.

Bestellen bij Biljartwinkel

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op.