Molinari Cue Cases

Molinari cue cases

De keuen (ook wel cues genoemd) van Molinari worden vaker dan eens 's werelds beste keuen genoemd. Dat heeft het merk te danken aan de jarenlange ervaring en techniek die erachter schuilt. Het is dus begrijpelijk als u uw hoogkwalitatieve Molinari keu goed wilt beschermen. Vervoer uw keuen op ieder moment veilig met de unieke Molinari cue cases. Biljartwinkel.nl heeft verschillende hoogwaardige Molinari cue cases in haar assortiment.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Molinari cue cases bieden bescherming

Molinari cue cases zijn dé manier om uw waardevolle Molinari keuen veilig op te bergen. Molinari cue cases komen in verschillende vormen en maten, zodat er altijd een passende case is voor uw specifieke carambole keu. Tegelijkertijd kunt u ook uw overige carambole- en keu-accessoires in de Molinari cue cases kwijt. Zo heeft u voldoende ruimte en heeft u tijdens een wedstrijd of een gezellige pot carambole altijd uw benodigdheden binnen handbereik. De Molinari cue cases zijn ideaal wanneer u vaak wedstrijden speelt of met verschillende keuen speelt. Het transport van uw keuen wordt eenvoudig dankzij de Molinari cue cases die allen beschikken over een brede, comfortabele schouderband en handgreep. Dankzij het gebruik van stevige stoffen en materialen zijn uw keuen en accessoires optimaal beschermd tegen het oplopen van schade. Biljartwinkel.nl heeft een ruime keuze aan Molinair cue cases. 

Eersteklas Molinari cue cases

De Molinari cue cases zijn niet meer weg te denken uit de carambolewereld. Het merk Molinari is ontstaan vanuit het merk Predator. Predator was de eerste die keuen op een wetenschappelijke manier benaderde. Na jaren onderzoek van de juiste materialen en vormen, ontstond de Predator keu, vanaf dat moment hét merk voor poolkeuen. Jaren later is er een nieuw merk ontstaan voor de carambolemarkt: Molinari. Molinari is momenteel bekender en beter dan elk van zijn concurrenten. De unieke producten van Molinari zijn zeer populair onder professionele spelers als Torbjörn Blomdahl, Quyet Chien Tran en vele anderen. Met de Molinair cue cases weet u zeker dat u de optimale bescherming voor uw keuen gevonden heeft. 

Meer dan Molinari cue cases

Bij Biljartwinkel.nl kunt u uiteraard voor meer terecht dan slechts Molinari cue cases. Wat dacht u van de superieure Molinari carambolekeuen? Echte droomitems voor het 3C biljart. De keuen van Molinari maken iedere lastige pot een stuk minder stressvol, omdat u weet dat u op de keu kunt vertrouwen. Carambole is ook nog eens een stuk gemakkelijker te leren voor beginners met een echte Molinari keu. Na jaren van ontwikkeling en testen kan een geschikte keu ook het enige eindresultaat zijn. Voor de keuen van Molinari betaalt u geen verzendkosten! Wij hebben ook verschillende Molinari accessoires in ons assortiment, waaronder handschoenen, keu extensions en gewichten voor de keu. Voor ieder wat wils bij Biljartwinkel.nl. 

Bestellen bij Biljartwinkel.nl

Wist u dat u bij bestedingen vanaf €125,- geen verzendkosten hoeft te betalen bij Biljartwinkel.nl? Wij streven ernaar om de Molinari cue cases die u vandaag bestelt, morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit de keuze voor uw Molinari cue cases? Dan adviseren onze experts u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!