Pomeransen


Pomeransen

Op zoek naar een pomerans voor uw keu? Biljartwinkel.nl heeft een ruim assortiment pomeransen, afkomstig van verschillende merken. Daarnaast heeft u bij ons keuze uit de wijze van bevestiging. Schroef pomeransen, schuif pomeransen, gelaagde pomeransen, bij ons kunt u terecht.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Pomeransen

De pomerans is het belangrijkste onderdeel van een biljartkeu! De pomerans van uw keu is het enige raakvlak met de biljartbal en met enige verbeelding kunt u het vergelijken met de banden van een auto. Iedereen heeft zijn eigen "rijstijl" en daarom is er ook zoveel keuze. Het meest belangrijke verschil tussen de pomeransen is de hardheid. Bent u op zoek naar een pomerans voor uw keu? Biljartwikel heeft een ruim assortiment aan pomeransen, afkomstig van verschillende merken. 

Hardheid

Er zijn zachte, medium en harde pomeransen. Zo geeft een zachte pomerans net als een autoband van zachter rubber meer grip waardoor een biljartkeu met een zachte pomerans meer en makkelijker effect kan worden gespeeld dan met een hardere pomerans of zoals de amerikanen zeggen, de Cuetip. Daarentegen heeft een hardere pomerans weer minder afwijking met langere ballen. Het is daarom voor iederere biljarter verschillend, alles is afhankelijk van stijl, spelsoort en persoonlijke voorkeur.

Ontwikkeling pomeransen

De laatste jaren hebben de pomeransen een aardige ontwikkeling meegemaakt en zijn er steeds meer gelaagde pomeransen op de markt gekomen. Ondertussen hebben ze ondanks de duurdere prijs de traditionele lederen pomeransen van de 1e plaats verdrongen doordat de gelaagde leren pomeransen meer voordelen bieden; ze gaan langer mee, gaan veel minder overhangen (mushrooming) en bieden de biljartspeler veel meer grip.

Dibo service

Als u een nieuwe pomerans op uw keu wilt hebben kunt u er voor kiezen om het zelf te doen maar u kunt uw keu ook door onze professionele monteurs in onze werkplaats laten monteren en afwerken. Biljartwinkel.nl geeft u de service om op uw reparatie te wachten, klaar terwijl u wacht, met goed advies én wij hebben alle pomeransen op voorraad! Niet voor niets komen onze klanten uit heel Nederland naar ons toe om hun keu aan ons toe te vertrouwen!