Carambole toppen

Carambole toppen

Biljartwinkel.nl heeft verschillende carambole toppen in het assortiment. De Carambole toppen variëren in gewicht van 90 gram tot 130 gram. Dit is afhankelijk van de diameter, lengte en het materiaal. Tevens zijn de meeste carambole toppen voorzien van een houten schroef. Vroeger waren dit metalen schroeven. Houten schroeven zorgen voor een betere aansluiting met het onderste gedeelte van de keu. Tegenwoordig zijn er ook moderne snelsluitingen zoals de Longoni VP2 sluiting.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Assortiment carambole toppen

Wij hebben een breed assortiment aan carambole topeinden. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende lengtes en breedtes. Ook bestaat het assortiment van Biljartwinkel.nl uit verschillende merken, zoals Adam, Artemis, Buffalo en Longoni. Neemt u bijvoorbeeld de Longoni Luna Nera Pure Graphite shaft - VP2, dit is de beste carambole top die u zich kunt wensen. Deze carambole top is ontwikkeld met onze 25 jaar ervaring in synthetische vezels. De carambole top bevat verschillende lagen grafiet en is ideaal voor een nauwkeurige hit. 

Meer dan carambole toppen

Naast carambole toppen kunt u ook voor pool bij Biljartwinkel.nl terecht. Ook onze pool toppen variëren in gewicht. Het pool toppen assortiment bestaat uit verschillende merken, waaronder ook Artemis, Buffalo en Longoni. Wij houden niet op bij toppen. Biljartwinkel.nl biedt verschillende keuen en accessoires aan die hierbij horen. Hierbij kunt u denken aan biljartballen, biljarthandschoenen, biljarttafelonderdelen, onderhoudsmiddelen, triangles & balschalen en zelfs verlichting voor uw biljarttafel. Verder zijn ook biljarttafels en andere tafels verkrijgbaar bij Biljartwinkel.nl, zoals airhockeytafels, tafeltennistafels en voetbaltafels. Daarnaast bieden wij ook onderhoud- en reparatieservice. Onze ervaren monteur zijn 6 dagen per week werkzaam voor onderhoud- en reparatieklussen.

Carambole toppen van Biljartwinkel.nl

Al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring met het leveren van plezier in de dart- en biljartwereld. In 1979 zijn wij gestart als familiebedrijf en beschikken daardoor inmiddels over één fysieke winkel en vier webshops. Als u voor ons kiest, kiest u voor jarenlange ervaring. Biljartwinkel.nl levert haar producten uit eigen voorraad. Naast het streven naar tevreden klanten, streven wij ook naar snelle leveringen. Bij het leveren van een besteding vanaf €125,- binnen Nederland worden er geen verzendkosten verrekend. Bent u op zoek naar een specifiek product en heeft u deze niet in onze collectie op onze webshop kunnen vinden? Twijfel niet, neem gerust contact op. Wij staan bekend om ons uitstekende advies en onze goede service. Onze experts helpen u graag bij de keuze van uw carambole keu of een van onze andere producten. Wij komen graag met u in contact.