Adam

Met een Adam topeind zorgt u voor een sterke basis van uw keu. Het bekende biljartmerk Adam levert carambole topeinden van hoge kwaliteit. Een Adam topeind of andere biljart benodigdheden bestellen doet u snel en eenvoudig bij Biljartwinkel.nl.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Varianten van de Adam topeind 

Kiest u voor een Adam topeind dan heeft u bij Biljartwinkel.nl keuze uit diverse varianten. Neem bijvoorbeeld de Adam Centre Core Super Shaft, dit topeind heeft Adam ontwikkeld samen met de Japanse Universiteit. Binnen in de top zit een patroon met gaten die zijn opgevuld met speciaal materiaal. Deze lichte en stijve shaft is een topeind van wereldklasse. Naast de Adam Centre Core Super Shaft vindt u ook andere modellen, zoals de Super Professional en de Double joint.

 

Maak uw keu compleet

Om u keu compleet te maken heeft u naast een topeind ook nog een pomeransferrule en een rubber dop nodig. Ook deze kunt u eenvoudig bij Biljartwinkel.nl bestellen Wij beschikken onder andere over gelaagde pomeransen die variëren in hardheid. U vindt bij ons altijd een pomerans die past bij uw speelstijl. Bij het compleet maken van uw keu kan een ferrule niet ontbreken. De pomerans wordt namelijk vastgemaakt aan de ferrule, die aan het einde van de topeind bevindt. Tot slot is ook een rubberen dop aan te raden. Dit is een beschermingsdop aan het ondereind van de keu en voorkomt dat de keu barst of splijt. Heeft u vragen over een Adam topeind of andere keu onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze experts.

 

Bestellen bij Biljartwinkel.nl 

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren.