Buffalo

Zoekt u een Buffalo topeind? Dan bent u bij Biljartwinkel.nl aan het goede adres. In ons ruime assortiment vindt u alles op het gebied van biljarten; van tafels tot keu koffers. Wij zijn niet voor niets de grootste in Nederland. Bestel snel en eenvoudig uw topeind en andere benodigdheden op onze webshop.
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Varianten Buffalo topeind 

Bij het kiezen van een Buffalo topeind heeft u bij Biljartwinkel.nl keuze uit verschillende varianten. Zo ook een prachtige topeind uit de premium serie, deze is gemaakt van een hoge kwaliteit Canadees maple. Verder behoren ook onder andere de Dominator en de Break/Jump shaft tot uw keuzemogelijkheden.

 

Een complete keu

Maak uw keu compleet met een pomeransferrule en een rubber dop. Deze benodigheden kunt u gemakkelijk bestellen bij Biljartwinkel.nl. Hier vindt u onder andere diverse gelaagde pomeransen die verschillen in hardheid. Zo vindt u altijd een pomerans die bij uw speelstijl past. Bij uw keu kan een ferrule niet missen. Een ferrule bevindt zich aan het einde van de topeind en is het onderdeel waar de pomerans aan vast wordt gemaakt. Daarnaast raden wij ook een rubber dop aan. Dit biedt bescherming aan het ondereind van keu. Deze dop voorkomt het barsten of slijten van de keu. Heeft u vragen over een Buffalo topeind of andere keu onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze experts.

 

Bestellen bij Biljartwinkel.nl 

Bij bestedingen vanaf € 125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit wat de productkeuze betreft, onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact op. Ook voor reparaties kunt u bij ons aankloppen. Onze professionele monteurs kunnen snel en netjes een nieuwe pomerans op uw keu monteren.