Een Ceulemand topeind is verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo is er altijd een Ceulemand carambole topeind die past bij uw keu en speelwijze. Raymond Ceulemans is een grootheid in de biljartwereld. Al op jonge leeftijd had hij talloze titels op zijn naam. Een Ceulemans topeind is ontworpen met zijn expertise en jarenlange ervaring en voldoet dus aan de hoge eisen van professionele biljartspelers.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Ceulemans Topeind HQ-67
€ 85,00 € 89,95
Ceulemans HQ-71 Topeind
Special Price € 95,00 € 112,50
Ceulemans Rigor RS8 McDermott shaft 11,75mm
Special Price € 215,00 € 249,00
McDermott carom shaft IPro 11,75mm Woodjoint
Special Price € 350,00 € 455,00
McDermott carom shaft IPro 11,75mm 3/8x10
Special Price € 399,00 € 455,00

5 artikelen

per pagina

Ceulemans carambole topeind

Een Ceulemans carambole topeind staat bekend om zijn ongekende kwaliteit omdat ze zijn gemaakt van de beste materialen. Ze zijn daardoor zowel geschikt voor professionals als beginners. Een van de Ceulemans topeinden is de Ceulemans Rigor RS8. Dit is een 8-delige gelamineerde Ceulemans shaft gemaakt van gedroogd Canadees maple hout. Deze Ceulemans carambole topeind is speciaal ontwikkeld voor de Ceulemans keuen. Heeft u vragen over een Ceulemans topeind? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over een Ceulemans topeind of een van onze andere biljartproducten.

 

Accessoires Ceulemans

Op Biljartwinkel.nl hebben we alles om uw biljartervaring te verbeteren. Zo hebben we naast een Ceulemans topeind ook Ceulemans keuen. Om uw Ceulemans keuen gemakkelijk op te bergen en mee te nemen hebben we ook speciale Ceulemans keutassen. Daarnaast kunt u bij ons ook biljartkrijt aanschaffen om de keu in perfecte stootconditie te maken. Alles wat u nodig heeft vindt u bij Biljartwinkel.nl!

 

Ceulemans shaft bestellen

Een Ceulemans shaft bestellen doe je bij Biljartwinkel.nl. Bij een bestelling boven de €125,- betaalt u geen verzendkosten. Wij versturen uw Ceulemans topeind, als deze voor 18:00 is besteld en voorradig is, dezelfde dag nog. Twijfelt u nog over het aanschaffen van een Ceulemans topeind? Kom dan langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op! Wij voorzien u hier graag van persoonlijk advies. Daarnaast kunnen wij in onze winkel ook verschillende reparaties uitvoeren aan uw keu zoals het bijwerken van uw pomerans of de top afdraaien inclusief polijsten en pouleren. Alle reparaties zijn klaar terwijl u wacht.

Dibo
Facebook Instagram Youtube