Longoni

Kwaliteit, innovaties en vakmanschap zijn kenmerkend voor een Longoni topeind. Binnen ons uitgebreide assortiment Longoni topeind, hebben we verschillende afmetingen. Zo is er altijd een Longoni topeind die past bij uw keu en speelwijze. Een Longoni topeind bestelt u bij Biljartwinkel.nl!
Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Longoni topeind uit Italië

Longoni bestaat al jarenlang en begon ooit als familiebedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijd erkend bedrijf in de biljartindustrie. De producten van Longoni worden geproduceerd in Italië. Hier wordt de kwaliteit en technologie van Longoni gewaarborgd onder strikte controle van het personeel. Longoni staat dan ook bekend om hun streven naar uitstekende kwaliteit en het gebruik van geavanceerde technologieën.

Longoni luna nera

Een Longoni Luna Nera heeft een gewicht dat ligt tussen de 115 en 130 gram. Alle topeinden uit de Longoni Luna Nera serie zijn gemaakt met een houten schroefdraad. Daarnaast zijn er verschillende lagen verwerkt in deze Longoni shaft, dit zorgt voor een hogere reactiviteit. Daarnaast is het topeind onvervormbaar en heeft een Longoni Luna Nera een lage doorbuiging. Perfect voor zowel beginners als kampioenen!

Longoni s20 c71

De Longoni s20 c71 is zeer populair in de Aziatische landen. Wij begrijpen wel waarom de Longoni s20 c71 zo populair is, hij is gemaakt van 20 aan elkaar gelaste stukken hout. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op buigzaamheid, massa en conformiteit. De 20 stukken Canadees esdoornhout zijn van hoge kwaliteit waardoor u precisie en stabiliteit zal ervaren. 

Longoni shaft bestellen

Een Longoni shaft bestelt u eenvoudig bij Biljartwinkel.nl. Bij een besteding vanaf €125,- betaalt u geen verzendkosten. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze winkel in Deventer. Onze experts voorzien u daar graag van professioneel advies voor het aanschaffen van een Longoni topeind. Tevens kunnen onze monteurs ook verschillende reparaties uitvoeren. Bestelt u toch uw Longoni shaft online? Dan streven wij ernaar om uw Longoni topeind en de andere producten die u bestelt, de volgende dag te leveren (mits het product voorradig is).