Pool toppen

Pool toppen

Biljartwinkel.nl biedt u de perfecte pool toppen, zodat uw keu altijd gereed is voor het spel. Onze pool toppen verschillen in gewicht van 90 gram tot en met 130 gram. Pool toppen onderscheiden zich in de buigzaamheid met andere toppen, zoals carambole toppen. Het topeind van de pool toppen zijn namelijk een stuk buigzamer. Denk hierbij aan de bekende 'brakeshots' tijdens het poolen.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Assortiment pool toppen

Afhankelijk van de diameter, lengte en het materiaal verschilt het gewicht van de pool toppen. Biljartwinkel.nl biedt verschillende breedtes en lengtes. Ook heeft u de keuze in verschillende merken. Hierbij kunt u denken aan Artimes, Buffalo en Longoni. Neemt u bijvoorbeeld de Predator pool shaft Revo uni lock 12,4 mm pool toppen. Dit zijn de beste pool toppen met een duurzame constructie. Deze pool top is het resultaat van ruim twintig jaar technologische testen en innovaties. Dit zorgt ervoor dat deze pool top de meest nauwkeurige pool top is ter wereld. U kunt deze gebruiken bij zowel lage als hoge snelheden. De prachtige afwerking maakt deze pool top helemaal compleet.

Pool toppen en meer

Naast pool toppen hebben wij ook carambole toppen in ons assortiment. Bovendien kunt u ook voor andere producten op het gebied van biljart bij ons terecht. Denk hierbij aan biljarttafels, keuen en bijhorende producten. Om uw biljartspel compleet te maken, biedt Biljartwinkel.nl verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan biljartballen, biljarthandschoenen, gewichten voor de keu, keurekken, koffers en tassen, tafelonderdelen en triangles & balschalen. Tevens verhuurt Biljarwinkel.nl verschillende tafels, zoals airhockeytafels, tafeltennistafels en voetbaltafels. Bovendien kunt u voor onderhoud van uw keuen en biljarttafel ook bij ons terecht. Wij bieden onderhoud- en reparatieservice door onze ervaren monteurs en hebben diverse middelen in ons assortiment voor het onderhoud van uw biljartproducten. 

Waarom Biljartwinkel.nl?

Sinds 1979 zijn wij actief op het gebied van plezier in de biljart- en dartwereld. We zijn begonnen als een familiebedrijf en inmiddels beschikken we over maar liefst vier online webshops. Als u voor ons kiest, kiest u voor ruim 40 jaar ervaring. Biljartwinkel.nl levert niet alleen in Nederland – ook leveren wij onze producten in de Benelux en de rest van Europa. Bij een besteding vanaf €125,- rekenen wij geen verzendkosten voor de levering binnen Nederland. Op zoek naar een specifiek product, maar kunt u het niet vinden in onze collectie op de webshop? Onze ervaren specialisten helpen u graag verder. Kom gerust langs bij de grootste biljartwinkel van Nederland voor persoonlijk advies! Bezoek onze winkel in Deventer of neem online contact op.