Een goed topeind is onmisbaar voor iedere keu. Topeinden zijn er in verschillende soorten en maten. Wilt u een topeind van hoge kwaliteit waarmee u de perfecte breakshot kunt spelen, dan zit u met een Longoni topeind altijd goed. Longoni is een zeer populair merk onder zowel professionele biljarters als recreatieve spelers. Een Longoni topeind wordt van top tot teen ontworpen en geproduceerd met Italiaanse passie voor de ambacht. Met een Longoni topeind heeft u dus een echt prachtstuk in handen. Biljartwinkel.nl heeft verschillende Longoni topeinden in haar assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Longoni S2 BRK break edition poolshaft
€ 199,95

1 artikel

per pagina

Longoni topeind uit Italië

Longoni bestaat al jarenlang en begon ooit als familiebedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijd erkend bedrijf in de biljartindustrie. De producten van Longoni worden geproduceerd in Italië. Hier wordt de kwaliteit en technologie van Longoni gewaarborgd onder strikte controle van het personeel. Longoni staat dan ook bekend om hun streven naar uitstekende kwaliteit en het gebruik van geavanceerde technologieën.

Longoni luna nera

Een Longoni Luna Nera heeft een gewicht dat ligt tussen de 115 en 130 gram. Alle topeinden uit de Longoni Luna Nera serie zijn gemaakt met een houten schroefdraad. Daarnaast zijn er verschillende lagen verwerkt in deze Longoni shaft, dit zorgt voor een hogere reactiviteit. Daarnaast is het topeind onvervormbaar en heeft een Longoni Luna Nera een lage doorbuiging. Perfect voor zowel beginners als kampioenen!

Longoni s20 c71

De Longoni s20 c71 is zeer populair in de Aziatische landen. Wij begrijpen wel waarom de Longoni s20 c71 zo populair is, hij is gemaakt van 20 aan elkaar gelaste stukken hout. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op buigzaamheid, massa en conformiteit. De 20 stukken Canadees esdoornhout zijn van hoge kwaliteit waardoor u precisie en stabiliteit zal ervaren. 

Longoni shaft bestellen

Een Longoni shaft bestelt u eenvoudig bij Biljartwinkel.nl. Bij een besteding vanaf €125,- betaalt u geen verzendkosten. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze winkel in Deventer. Onze experts voorzien u daar graag van professioneel advies voor het aanschaffen van een Longoni topeind. Tevens kunnen onze monteurs ook verschillende reparaties uitvoeren. Bestelt u toch uw Longoni shaft online? Dan streven wij ernaar om uw Longoni topeind en de andere producten die u bestelt, de volgende dag te leveren (mits het product voorradig is).

Dibo
Facebook Instagram Youtube