Longoni

Een goed topeind is onmisbaar voor iedere keu. Topeinden zijn er in verschillende soorten en maten. Wilt u een topeind van hoge kwaliteit waarmee u de perfecte breakshot kunt spelen, dan zit u met een Longoni topeind altijd goed. Longoni is een zeer populair merk onder zowel professionele biljarters als recreatieve spelers. Een Longoni topeind wordt van top tot teen ontworpen en geproduceerd met Italiaanse passie voor de ambacht. Met een Longoni topeind heeft u dus een echt prachtstuk in handen. Biljartwinkel.nl heeft verschillende Longoni topeinden in haar assortiment.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Hoogwaardig Longoni topeind

Een Longoni topeind schroeft u snel en eenvoudig op uw poolkeu. Bij Biljartwinkel.nl zijn ook topeinden te vinden voor uw biljartkeu. Het verschil tussen topeinden voor poolkeuen en biljartkeuen is de buigzaamheid. Het Longoni topeind voor de poolkeu is relatief buigzamer dan een topeind voor een biljartkeu. Deze relatieve buigzaamheid komt goed van pas tijdens de breakshots (eerste stoot of 'afslag') in het poolspel. Een Longoni topeind is verbonden met het ondereind van de poolkeu. Tegenwoordig wordt er veelal gebruik gemaakt van metalen verbindingen tussen het topeind en het ondereind. Het voordeel hiervan, ten opzichte van een houten verbinding, is dat u het Longoni topeind veel sneller op het ondereind kunt schroeven. U hoeft vele malen minder te schroeven voordat de keu delen aan elkaar gedraaid zijn. Het is altijd van groot belang dat het topeind goed op de keu wordt aangedraaid. Is dit niet het geval, dan bent u de schroefdraad aan het 'stoten'. De energie van de stoot wordt dan volledig overgebracht op de schroefdraad. Dat kan ervoor zorgen dat u uw mooie Longoni topeind beschadigt. De houten ribbels breken snel af en de top wordt onbruikbaar. Om dit te voorkomen, is het dus zaak dat uw Longoni topeind altijd goed aangeschroefd is. Biljartwinkel.nl adviseert u graag wanneer u twijfelt over (het aanschroeven van) uw Longoni topeind.

Longoni topeind ambachtswerk

Een Longoni topeind wordt gemaakt met Italiaanse passie voor vakmanschap en kwaliteit. Longoni is al sinds 1945 een traditioneel Italiaans familiebedrijf. Het is een van de weinige merken die hun poolproducten niet in China of Japan produceren. Longoni heeft hun vakmanschap, design en materiaal geheel zelf in handen - en dat is te merken. De passie voor Longoni is onder de biljarters hetzelfde als een Ferrari voor een autoliefhebber. Biljartwinkel.nl heeft verschillende Longoni topeinden in haar assortiment. Wat dacht u van de Longoni S2 BRK break edition poolshaft? Met dit topeind bent u gegarandeerd van een perfect breakshot. Het is de meest krachtige breakshaft ooit gemaakt. Dit topeind is van de beste maple-kwaliteit: tien zeer geselecteerde maple-parten zijn met elkaar verlijmd voor een zeer hoge stijfheid. Hierdoor buigt de top minimaal door en is deflectie tot het minimum gegarandeerd. Of kiest u voor de Longoni Poolshaft Maple met een 73.5 cm VP2-sluiting? Ook met dit Longoni topeind zult u geweldige resultaten bereiken tijdens uw pot pool.

Andere Longoni producten

Biljartwinkel.nl heeft meer dan alleen Longoni topeinden in haar assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor poolkeuen, handgrepen en keu extensions van Longoni. U ziet: de keuze is zeer ruim bij Biljartwinkel.nl. Wist u dat u bij bestedingen vanaf € 125,- geen verzendkosten hoeft te betalen bij Biljartwinkel.nl? Wij streven ernaar om alles wat u vandaag bestelt, morgen te leveren, mits het product voorradig is. Bestellingen kunnen tot 14 dagen na levering retour worden gestuurd. Komt u er zelf niet helemaal uit de productkeuze, dan adviseren onze experts u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!