Speeltafel en Spelletjes

Naast alles op het gebied van biljart bieden we bij Biljartwinkel.nl nog veel andere vormen van spelplezier aan. Wij zijn namelijk erg fan van speeltafels en spelletjes. Wij doen daarom ook aan de verkoop van artikelen op het gebied van airhockey, sjoelbakken, voetbaltafels en tafeltennistafels. Daarnaast zijn we ook experts op het gebied van darten en naast dat we deze producten verkopen, is het ook mogelijk om ze bij ons te huren.

 

Voetbaltafels

Bij Biljartwinkel.nl hebben we een groot aanbod aan voetbaltafels. Een voetbaltafel zorgt voor urenlang speelplezier en is een welbekende gast in veel sportkantines, kroegen en zelfs bedrijfshallen. Tafelvoetbal is namelijk een spel voor jong en oud en dit maakt het voor eenieder erg toegankelijk. Het is wel belangrijk om de juiste voetbaltafel te kiezen voor uw situatie, wij hebben namelijk diverse voetbaltafels van verschillende merken, zoals Garlando en Deutscher Meister.

Airhockey

Heeft u airhockey altijd al erg leuk gevonden en bent u op zoek naar een airhockeytafel of onderdelen voor airhockey? Dan helpen wij u graag verder. Wij bieden namelijk diverse airhockeytafels van verschillende soorten en maten, hierdoor zit er voor iedere locatie wel een geschikte airhockeytafel bij. Belangrijke vaardigheden bij airhockey zijn snelheid, behendigheid en reactievermogen. Bezit u al deze kwaliteiten of wilt u deze ontwikkelen? Dan is airhockey een goede keus!

Darten

Voor alles op het gebied van darten zit bij u bij Biljartwinkel.nl ook goed. Naast onze kennis en expertise op het gebied van biljarten zijn wij namelijk ook experts op het gebied van darten. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende dartborden, dartpijlen, shafts, flights en diverse accessoires. Hierbij kunt bijvoorbeeld denken aan werplijnen en scoreborden. Voor dartartikelen bent u bij ons dus ook aan het juiste adres.

Sjoelbakken

Sjoelen is een welbekend spel binnen veel families. Op familiedagen komt u er vaak niet onderuit dat er een sjoeltafel te vinden is. Sjoelen is een spel voor jong en oud en wordt vaak met veel plezier gespeeld. Bij Biljartwinkel.nl bieden wij daarom diverse sjoeltafels aan. Zo hebben wij sjoeltafels die op een tafel moeten worden geplaatst, maar ook sjoeltafels die beschikken over uitklapbare poten. Hierdoor kunt u deze makkelijk vervoeren en meenemen naar feestjes of op vakantie en kunt u hem eenvoudig weer ergens neerzetten. Naast sjoelbakken bieden we ook diverse accessoires, zoals sjoelschijven en artikelen om de sjoelbaan schoon en glad te houden.

Tafeltennis

Ook voor tafeltennis artikelen kunt u bij Biljartwinkel.nl terecht. Tafeltennis is een wat uitdagendere sport dan bijvoorbeeld sjoelen, maar nog steeds voor iedereen erg toegankelijk. Tafeltennis kan met 2 tot wel 8 man worden gespeeld en maakt het daarom ook een leuke activiteit voor op familiedagen, bedrijfsuitjes en in sportkantines. Wij bieden daarom verschillende tafeltennistafels aan. Zo hebben we wat meer statische tafels die niet inklapbaar zijn, maar ook veel inklapbare tafeltennistafels die u dus gemakkelijk kunt verplaatsen en opruimen. Daarnaast maakt een inklapbare tafeltennistafel het ook mogelijk om tegen uzelf te spelen en dus uzelf te ontwikkelen.

Contact Biljartwinkel.nl

Heeft u interesse in een van de bovenstaande artikelen of wilt u liever iets huren? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen met u naar alle mogelijkheden.

Dibo
Facebook Instagram Youtube