Artemis


Artemis artikelen

Artemis is de Robin van Persie onder de biljartkeuen. Niet is het alleen een wereldberoemd merk in de biljartwereld, maar heeft Artemis de afgelopen jaren een positief imago gevormd. In samenwerking met Raymond Ceulemans zijn de kwalitatieve biljart componenten gefabriceerd en op de biljart markt gezet. Componenten als: keu tassen, top einden, shafts, pool keuen, carambole keuen, band rubber joint opzetstukjes en nog veel meer. Jaren lang luisteren naar consumenten, innoveren en het toepassen van professioneel feedback heeft geresulteerd in een kwalitatief en betrouwbaar merk. Artemis zul je daarom dan ook overal terugzien in grote biljart- en carambole toernooien. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Artemis 

Internationaal bekende concurrenten spelen met Artemis artikelen. Ze herkennen de voordelen in een nauwkeurig spel. Wereldberoemde tafelfabrikanten hebben de Artemis biljartkussen gevraagd, vanwege het eenvoudige gebruik zonder problemen. Nationale biljartverenigingen schrijven Artemis artikelen voor in toernooien, vanwege het fijne gebruik en de algemene ervaring van professionele stoters. Artemis staat hoog in het vaandel bij fanatieke stoters, jaren geleden heeft Artemis de vraag onderzocht: hoe help je iemand ergens goed in te worden? Het antwoord heeft als volgt geresulteerd in kwalitatieve gereedschap van Artemis. De artikelen zijn de fundering voor een optimale stoot ervaring en het langdurige plezier.

 

Artemis bij biljartwinkel

Artemis koop je bij biljartwinkel.  Door de diversiteit die Artemis biedt, zit er voor elke fanatieke stoter wat wils bij. Veel keu componenten en ze graag mobiel, veilig en compact vervoeren, daarvoor hebben wij bij Biljartwinkel de Artemis keu tas Collection 4B/8S Zwart. Hiermee kom je stijlvol binnen tijdens een toernooi! Ook in stijl willen zijn op het strijdveld? Daar hebben we bij Biljartwinkel de oplossing voor. De Artemis Rosewood met 3D grip, is het neusje van de zalm en voelt niet niet alleen fijn aan, maar tilt je potje pool ook naar een hoger niveau. Vragen over het merk Artemis of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, of kom even langs voor een lekker bakje koffie in onze showroom.