Bilijardai


Bilijardai

Bilijardai is een fabrikant en specialist van o.a. biljarttafels. Ze zijn gevestigd in het geografische centrum van Europa. Bilijardai is een bedrijf dat staat in het teken van samenwerkingen aangaan met dynamische vennootschappen. Vennootschappen als: SuperPro, Artemis en Simonis Cloth. Dit heeft ervoor gezord dat Bilijardai door de jaren heen veel ervaring heeft mogen opdoen in de biljartindustrie en treed daarom ook aan als een kwalitatief merk op het gebied van biljarttafels. Naast biljarttafels produceert Bilijardai ook op het gebied van tafels: pokertafels, tafelvoetballen, hockeytafels en werkbladen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fabrikant Bilijardai

Per jaar produceert deze fabrikant duizend unieke tafels. Bilijardai is voornamelijk bekend om de uitzonderlijke eettafels. De eettafels die door Bilijardai worden geproduceerd kunnen in een handomdraai omgezet worden in pooltafels. Dit is een praktische oplossing en zo is de extra ruimte voor een aparte pooltafel niet nodig. De combinatie tussen functionaliteit en design komen bij deze unieke eettafels bij elkaar. Bilijardai gebruikt de nieuwste technieken voor het produceren van deze tafels, waardoor de tafel in elke gelegenheid gebruikt kunnen worden. De tafels hebben ook een andere functionaliteit, namelijk: u kunt onder deze tafels de keuen en ballen opbergen, zodat alles netjes en onzichtbaar is. 

Geheel op maat gemaakt

Bilijardai maakt tafels op maat. Afhankelijk aan uw omgeving en woning- of pandinterieur kan deze fabrikant een tafel maken. Hierbij kunt u denken aan tafels met passende kleur of heeft u houten meubel? Dan maakt uw tafel hierop gebaseerd gemaakt. Ook variëren de pooltafels van Bilijardai in formaten. Bovendien kunt u bij Bilijardai naast pooltafels ook voor hockey-, poker- en tafelvoetbaltafels terecht. Bij biljart tafels is het wel van belang welke spel u wilt spelen, want in biljart zijn verschillende soorten spellen met ieder spel dat andere regels heeft. Denk hierbij aan biljart, carambole, Engelse pool, normale pool, Russisch biljart en snooker. Daarom is het essentieel om een speltype te kiezen voordat u een tafel op maat laat maken door deze fabrikant. 

Meer merken

Biljartwinkel.nl heeft meerdere merken in huis. Is Bilijardai niet helemaal wat u zoek? Geen enkel probleem. Wij werken samen met verschillende leveranciers. Wij bieden daarom pooltafels in verschillende maten, merken en prijscategorieën. U kunt bij ons terecht voor de volgende merken: 

Bovendien hebben wij ook tweedehands biljart tafels op voorraad, waarvan 14 al opgesteld staan om uit te proberen. Komt u er niet helemaal uit bij het kiezen van een geschikte biljart- of pooltafel? U kunt altijd contact opnemen met ons voor advies. Onze biljartexperts helpen u graag verder.