Excel Biljart


Excel biljart

Excel biljart is een wereldwijd bekend bedrijf in de biljartwereld en u zult Excel keuen vinden op tafels over de hele wereld. Excel biljart is zelfs één van de constanten in de sport. De kwaliteit en betrouwbaarheid die Excel de afgelopen jaren heeft opgebouwd, werpt nu zijn vruchten af in de biljartwereld. Excel is echt de universele keuze voor keu-sporten. Excel biljart heeft zijn positieve reputatie verdiend met professionele en amateur spelers en blijft wereldwijd de keuze voor het grote biljart Excel is echt het merk van kampioenen en je kunt zijn functionele superioriteit gebruiken om je spelplezier te vergroten, de lat hoger te leggen en anderen versteld te laten staan.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen van Excel biljart

Ondanks massa productie van keuen, komen keuen van Excel biljart goed mee met de andere merken in de biljart- en carambole wereld. Wat Excel doet, doen, doen ze goed. Niet minder staan ze dan ook bekend bij de gebruikers. Excel biljart stelt aandacht en geduld als prioriteit in hun concept. Dit zie je dan ook duidelijk terug komen. Zo produceert Excel biljart carambole keuen van hoogwaardig esdoornhout en geeft hun keuen een moderne Italiaanse stijl mee. Deze keuen zijn zeer geschikt voor beginnende spelers, maar kunnen ook op professioneel niveau worden gehanteerd.


Excel biljart bij Biljartwinkel

Excel biljart koop je bij biljartwinkel. Door de diversiteit die Excel biljart biedt, zit er voor elke fanatieke stoter wat wils bij. Zo hebben wij bij Biljartwinkel de Excel biljart keu voor optimale controle over de rotering van de bal. Een complete set in een keer halen? Met de Excel Carambole keu-SET met accessoires zit je gebakken. Deze complete set staat aan een goede basis voor je biljart- of carambole carrière. Vragen over het merk Excel of over één van onze andere topmerken? Neem gerust contact met een van onze specialisten op, of neem gezellig een kijkje in onze showroom in Deventer.