Longoni

 

Het Longoni verhaal 

Het verhaal van Longoni gaat terug tot 1945, toen de tweede wereldoorlog eindigde. Grootvader Alessandro Longoni (Geboren in 1891 en zoon van Vittorio Longoni) besloot zijn eigen productiebedrijf op te richten met de steun van zijn zonen, omdat hij uitgebreide ervaring had opgedaan bij de prestigieuze biljartfabrikant Fratelli Dalla Chiesa (1735).  De oorlog had Mariano Comense, een klein stadje in Italie, verarmd. Het enige wat overbleef was menselijke hulpbronnen: het aanpassingsvermogen en de toewijding tot vakmanschap. De familie Longoni begon te spelen voor het Italiaanse spel, een typisch discipline van het land. In 1965 werd Longoni opgericht als de grondlegger van de familie, gespecialiseerd in de productie van biljart componenten.

Van laag naar hoog sorteren
Van laag naar hoog sorteren

Longoni artikelen

Longoni's productie is begonnen in 1965. De ervaringen die Longoni de afgelopen jaren heeft opgedaan, zie je daarom dan ook heel sterk terug komen in de gehele Longoni collectie. Zo fabriceert Longoni bijvoorbeeld Italiaanse biljart- en carambole keuen. Handschoenen om de stoter, optimale controle te geven over de keu en een diversiteit aan cases, om uw Longoni of andere keuen met een gerust hart overal mee naartoe te nemen. De artikelen van Longoni worden voor een groot deel in Italië gefabriceerd en gedistribueerd. 


Longoni bij Biljartwinkel

Longoni's artikelen koop je bij Biljartwinkel. Biljartwinkel beschikt over een breed scala aan Longoni artikelen. Zodat er voor ieder wils wat passend bij zit. Van beginnende stoter tot ervaren beroeps oefenaar. De nieuwe Logoni SB three Devil keu beschikt over alles waar een biljarter naar zoekt. Deze keu bevat roestvrij stalen componenten voor een duurzaam mooie uitstraling en komt mee met een Renzline keutas, om dit juweeltje overal met een gerust gevoel te vervoeren. Vragen over dit unieke Italiaanse topmerk of over een van onze andere merken? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan uw dagelijks graag telefonisch te woord of kom gezellig langs in onze showroom in Deventer.